Nederland19 januari 2021, door Anna Sophie Wellink

SRV-wagen 2.0: uw Sterrenchef Rijdt Voor (vanuit restaurant de Nederlanden)

Nederland, 19 januari 2021, door Anna Sophie Wellink

SRV-wagen 2.0: uw Sterrenchef Rijdt Voor (vanuit restaurant de Nederlanden)

Culinair nieuws: de Nederlanden komt met een SVR-wagen. Wat? Jaháá een SVR bus! Je weet wel, de melkboer, net als vroeger. En dat dan zo voor de deur van je eigen huis - niets dan lekkers.

Eerst even kort over Restaurant de Nederlanden, een Michelin sterrenrestaurant mét verrukkelijke slaapkamers onder de rook van Amsterdam. Een niet te missen topper. Aan het roer staat sterrenchef Wilco Berends, vooral bekend van zijn signatuur oesterproeverij. Naast het restaurant heeft de Nederlanden ook 11 knappe ingerichte hotelkamers en een suite. Wilco’s vrouw Caroline heeft zich vooral bemoeid met de inrichting van de kamers en is een gastvrouw uit het boekje. En dat duo komt nu dus met een te gekke SRV-wagen? Kijk, zo willen wij er ook wel 'eentje van de melkboer' zijn ;-).

Sterrenchef Rijdt Voor

Sterrenchef Rijdt Voor

Hoe tof zo’n SRV-wagen met lekkers voor je deur? Nog leuker wanneer een topzaak zoals de Nederlanden met het initiatief komt. Een sterk staaltje creatief ondernemen als je het ons vraagt: een puike oplossing voor het sluiten van de restaurants én binnen het straatje (so to speak: ze gaan immers echt wel een blokkie om) van De Nederlanden past. Alleen dat is al 10+ punten waard.

Schijf op: vanaf 23 januari komt de Nederlanden naar je toe! De SVR-wagen is helemaal up to date en het is de meest luxe versie die je je kunt bedenken.

De Nederlanden-Melkboer-Nieuwe-Stijl is een vrachtwagentje vol met gerechten van chef Wilzo, alles zo goed als ready. Lekker en goed kwalitatief eten gemaakt van de beste ingrediënten. Goede wijnen natuurlijk en meer: zo is er ook een mooie selectie aan non-alcoholisch te vinden in de wagen.

Bart zou Bart niet zijn als er niet al even gespiekt was… Wat zit er nou precies in die wagen? Wat dacht je van een ravioli van kreeft met bouillabaisse of brioche met lever of of of  tournedos met Bordelaise saus. Precies, begin je spontaan van te watertanden.

De SRV-wagen is eigenlijk een fancy restaurant maar dan op wielen en oké je neemt de boel dus wel weer mee je eigen crib in. Wil je dat de SRV-wagen ook bij jou stopt? Check dan op de website voor het route-schema.