Frankrijk8 januari 2021, door Anna Sophie Wellink

Chez Bruno: Truffelrestaurant met knappe looks en Michelinster in Frankrijk

Frankrijk, 8 januari 2021, door Anna Sophie Wellink

Chez Bruno: Truffelrestaurant met knappe looks en Michelinster in Frankrijk

Reizen naar de welbekende bestemmingen is natuurlijk veilig en gemakkelijk. Maar waarom niet een keer naar iets wat minder voor de hand liggend? Of juist een soort van (luxe) roadtrip? Stel je pakt de auto naar Frankrijk en rijdt naar de Aix-en-Provence, die prachtige stad in het zuiden van Frankrijk, je weet wel, de stad die onmiskenbaar een unieke en chique Franse sfeer ademt. Bovendien barst het er van de fijne boetiekjes en goede restaurants.

But ok, daar gaat het nu even niet om. Want als je daar dan heen rijdt, stop dan tijdens je trip ook even hier bij Chez Bruno. Dat is namelijk een truffelrestaurant mét een Michelinster (al sinds 1990). En het heeft ook nog eens verdomd knappe looks. Ah, je bent al vertrokken...

Chez Bruno

Chez Bruno

Dat het eten hier goed is, is een understatement. Alleen al bij het lezen van de menukaart stap je het liefst de auto in en rijd je direct door naar Chez Bruno in Frankrijk. Je moet wel van truffel houden anders kun je beter thuisblijven… Of nouja, slapen kun je hier ook en daar is ook niks mis mee. Zes kamers, een goed ontbijt met – U snapt – Franse croissants en meer van dat soort. Niet te vergeten: het zwembad is er zo één waar je het liefst de hele dag blijft liggen. Op het terras vind je overal fijne terugtrekplekjes en in de serre met openslaande deuren zit je ‘s avonds heerlijk te dineren.

Die knappe looks maken natuurlijk ook maar al te nieuwsgierig. Lastig te omschrijven maar let’s try. Het is alsof er iemand met een potverdikkeme goed oog voor details en smaak naar de Franse Brocante is geweest en daar door de jaren heen de meest knappe items ever heeft kunnen bemachtigen. Marmeren tafels, fluwelen stoelen, vintage wasbakken en ga zo maar door.

Nog opzoek naar je honeymoon bestemming en wil je niet te ver van huis? Een tour door Frankrijk is echt echt romantisch. Er zijn zoveel leuke plekken, kijk maar eens hier bij La Minotte of Chateau de Sacy in Reims.Of pak je liever een weekend naar de Franse Champagne Streek, Bart got you covered.