28 mei 2021, door Anne Abendroth

Hier willen we de zomer vieren: Strandpaviljoen Hargen, Bergen

28 mei 2021, door Anne Abendroth

Hier willen we de zomer vieren: Strandpaviljoen Hargen, Bergen

Zon, zee, strand. Drie dingen waar we hier bij Bart heel blij van worden. En al helemaal als er weer een leuke strandtent opduikt om er een knallend strandseizoen van te maken. In de omgeving van het o zo knappe kustplaatsje Bergen vind je Strandpaviljoen Hargen Bergen. Enne... Als je door de duinen aan komt rijden, proef je meteen dat lekkere vakantiegevoel. Beloofd. Kommaardoor Strandpaviljoen Hargen, Bergen.

Strandpaviljoen Hargen

Strandpaviljoen Hargen

Je vindt het paviljoen in een super mooi natuurgebied aan een van de mooiste en leukste stranden van Nederland (volgens ons dan hè). Want je waant hier in een heuse lagune. En als je geluk hebt, kun je vanaf het terras zeehonden spotten, hoe leuk! Het bekende natuurgebied de Kerf ligt op twee kilometer afstand en je vindt hier verder ook populaire wandel-en fietsroutes. Hadden we al gezegd dat het strandpaviljoen een mega lekker terras heeft? Nou goed, ze hebben dus een mega lekker terras met een uitzicht waar je u tegen zegt. Wat dacht je van ‘s ochtends wakker worden met een kopje koffie, terwijl je geniet van de omgeving? Klinkt goed vinden we. Oh en voor de kids is het er ook lekker vertoeven.

Binnen is het warm en gezellig ingericht. Er hangt een surf shack meets Ibiza vibe, maar dan gewoon in ons eigen land, ha! Je kunt hier aanschuiven voor ontbijt/lunch/diner of een gezellige borrel – en daar zijn we hier bij Bart zeker niet vies van. En trust us als we zeggen dat alles op het menu om van te watertanden is. Beloofd. Oh en je kunt hier meer doen dan aanschuiven voor een lekkere hap. Als je iets te vieren hebt, ben je meer dan welkom bij Strandpaviljoen Hargen en dat vinden we leuk!

Strandpaviljoen Hargen

Strandtenten open voor take-away? Lees meer.

Slapen aan zee? Lees verder.