1 september 2022, door Isa de Laat

Stressvermindering doe je zo op een natuurlijke manier met Philo

1 september 2022, door Isa de Laat

Stressvermindering doe je zo op een natuurlijke manier met Philo

We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Stress: iedereen heeft het, de een wat erger dan de andere, maar niemand kan ontkennen dat hij of zij nooit stress ervaart. Een van de meest gemaakte fouten is denken 'ik heb een half jaar stress gehad, een weekendje uitslapen gaat het oplossen'. UUUH. Het is een 50/50 situatie. Een half jaar stress is een half jaar bijkomen. Philo helpt je een handje. Philo zet supplementen op de gezondheidsmarkt voor mensen met een echt druk leven. En aangezien iedereen altijd druk, druk, druk is, is dit het merk waar veel mensen op zitten te wachten.

Dit kun je doen tegen stress

Dit kun je doen tegen stress

Jup, het beste kun je rustig aan doen. Natuurlijk. Cliché en in 2022 makkelijker gezegd dan gedaan. We willen veel en we moeten veel.

Maar met lekker bewegen, ontspanningsoefeningen en misschien wel een mindfulness cursus kom je al een eind. En maak een beetje tijd vrij: tijd voor jezelf en tijd voor leuke en spontane dingen. Gelukkig kunnen adaptogenen ondersteuning bieden. Adatpogenen zijn veelzijdige, krachtige kruiden, paddenstoelen of wortels van planten die in staat zijn het lichaam in balans te brengen. Ze hebben een positief effect op het bijnierstelsel dat de hormonale respons beheert van het lichaam wanneer er sprake is van stress. Daarnaast kan een rustige wandeling of een diepe ademhalingsoefening uitkomst bieden. Plan er wel bewust een vaste tijd voor in, want anders krijgen de ‘dagelijkse to do’s’ toch weer voorrang.

Denk je dat je geen stress hebt, ga dan eens na of je last hebt van een van onderstaande klachten?

  • Je kaak en/of gezicht zijn gespannen
  • Je hebt een hoge en korte ademhaling
  • Je hartslag is verhoogd
  • ​Je ervaart een druk op de borst
  • Je bent wat sneller boos of gefrustreerd
  • Je bent vaak en sneller nerveus/bang
  • Sommige situaties ga je uit de weg en je trekt jezelf terug

Supplementje van Philo

Supplementje van Philo

Philo is het merk op de gezondheidsmarkt speciaal voor alle drukke mensen. En we horen je al denken: ‘niet weer een supplementenmerk’. Ok, je ziet door de bomen het bos wellicht niet meer en de kast puilt inmiddels uit van de verschillende supplementen. Maar Philo gooit alles heerlijk in één supplement. Ofja, vier formuleringen dan.

Je hebt vier soorten formuleringen: Energy, Immunity, Sleep en Multi. Bij de Immunity kun je alles uit je kast gooien en heb je alle paddenstoelen en kruiden die het immuunsysteem ondersteunen in een potje. Is goed voor de natuurlijke afweer.

De Energy geeft je natuurlijk energie. Hoe dat werkt? De adaptogenen activeren de natuurlijke energie productie, brengen de bijnieren in balans en gaan vermoeidheid tegen.

Sleep is voor iedereen die moeilijk in slaap komt en/of slecht slaapt. Een mix van rustgevende kruiden en de adaptogenen. Vaarwel gebroken nachten en hallo uitgerust wakker worden.

Multi green algae is voor de druktemakers. Een everyday nourishment voor iedereen met een drukke levensstijl.

Goed voor jezelf en planeet

Goed voor jezelf en planeet

Philo maakt natuurlijke veganistische supplementen. De verpakkingen zijn gemaakt van plastic afval dat anders op stortplaatsen of in de oceaan terecht zou komen. Ze maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde vitamines en mineralen met traditionele Chinese en Ayuverdische kruiden, paddenstoelen en wortelen van planten. Ondersteun je gezondheid, zodat je alles uit je drukke bestaan kunt halen.

Gaat die stress nu echt niet weg of heb je erge fysieke klachten? Zoek dan hulp via een professional.

Meer weten? Klik dan hier