Nederland, Den Haag10 november 2022, door Teun Tielen

De allerknapste lampen scoor je bij Studio Limonada in Den Haag

Nederland, Den Haag, 10 november 2022, door Teun Tielen

De allerknapste lampen scoor je bij Studio Limonada in Den Haag

Bij Bart zijn we dol op mooie spullen. En al helemaal op lampen. Een lamp maakt namelijk je interieur helemaal af.  En als aan die mooie spullen ook nog eens een mooi verhaal verbonden zit zijn we helemaal om. Af en toe komen we van die merken tegen die we je echt niet willen onthouden, Studio Limonada is er zo een. In haar atelier aan de Franklinstraat 95 in Den Haag verkoopt en maakt Ysabel de allerknapste lampenkampen, lampenvoeten en kussens.

 

Studio Limonada

Studio Limonada

When life gives you lemons, make lemonade. Dat is precies wat Ysabel Keuls deed en nog steeds doet. Na een ernstig auto-ongeluk waarbij ze zwaargewond raakte werd ze geconfronteerd met een hoop beperkingen. Bij de pakken neer zitten was geen optie en ze leerde te focussen op de dingen die nog wél mogelijk waren. Van kinds af aan was ze al creatief en juist die creativiteit bleek nu hartstikke goed van pas te komen. Geluk bij een ongeluk, want Studio Limonada was geboren.

 

Knap knapper knapst

Knap knapper knapst

Alle lampenkampen en een groot deel van de kussens worden door Ysabel met de hand gemaakt van prachtige stoffen. Denk aan handgeweven zijden Ikats en Afrikaanse modderdoeken (klinkt gek – is tof) met heerlijke prints. Wil je je interieur naar een nóg hoger level tillen, match dan je lamp met de kussens op je bank. Heb je iets heel specifieks in je hoofd? Ook dat is mogelijk. In het atelier wordt goed met je meegedacht en kun je een lampenkap laten maken die helemaal op jouw wensen is aangepast. Wij zijn fan! Op naar Den Haag, op naar Studio Limonada…

Studio Limonada