Nederland, Amsterdam28 oktober 2023, door Sanne Carbaat

Zachte badjassen in de mooiste kleuren bij SUITE702

Nederland, Amsterdam, 28 oktober 2023, door Sanne Carbaat

Zachte badjassen in de mooiste kleuren bij SUITE702

 

Je kunt de dag beginnen met een koffie, een kop thee of een heel uitgebreid ontbijt. Puik plan, maar hoe je hem ook begint, it all gets better met de juiste kledij. Dus niet je verwassen jogginspak en verhuisshirt met gat in de oksel. Nee, begin hem goed met het prachtige spul van SUITE702. Heerlijke badjassen, zachte handdoeken en zelfs spa-sets als je helemaal all out wilt gaan.

 

Fijn beddengoed, dat doen ze bij SUITE702 ook. En laten we daar nou een lijstje van hebben: duurzaam linnen waar we helemaal obsessed mee zijn.

SUITE702

SUITE702

Van eigen bodem, want SUITE702 is opgericht door Amsterdammers Olaf Arkauer en Shirley Muijrers. Doel van het merk? Knappe spullen, maar wel voor een betaalbare prijs en waar kan duurzaam gemaakt. Nou, dat is helemaal gelukt met SUITE702. Ze hebben van alles: van handdoeken tot badjassen, beddengoed en kussen en ook nog eens heerlijke warmwaterkruiken die op geen enkel nachtkastje misstaan. Luxe en duurzaamheid gaan hier samen, want kijk die kleuren en stoffen én alles volledig in de EU geproduceerd. Je wil ‘t, je wil  ‘t, je wil ‘t.

 

De naam SUITE702 is geïnspireerd op de ‘Bed-in’ week van John Lennon en Yoko Ono in 1969, die in het teken stond van World Peace. Met de biologische en duurzame badjassen probeert Suite702 een eigen Bed Peace te creëren. Mooie en luxe badjassen die eerlijk en duurzaam geproduceerd zijn hoeven niet megaduur te zijn: betaalbare, duurzaam geproduceerde en luxe badjassen voor een eerlijke prijs. Danku Suite702!

Badjassen

Badjassen

Opstaan en direct een fijne ochtendjas aan kunnen trekken willen we allemaal wel (of juist voor het naar bed gaan: ook zo’n lekker momentje). Van Luxe sweater-style tot linnen en wafel: er is keuze hoor. Alle badjassen bij SUITE702 hebben zakken en de tailleband is aan de achterkant vastgenaaid (dat scheelt weer ruzie als ze uit de wasmachine komen, want de band kun je dus niet kwijtraken). Je hebt ze in s/m en l/xl en wassen doe je het beste op 40°.

 

SUITE702