28 maart 2022, door Sanne Carbaat

Zachte badjassen in de mooiste kleuren bij SUITE702

28 maart 2022, door Sanne Carbaat

Zachte badjassen in de mooiste kleuren bij SUITE702

 

Je kunt de dag beginnen met een koffie, een kop thee of een heel uitgebreid ontbijt. Puik plan, maar hoe je hem ook begint, it all gets better met de juiste kledij. Dus niet je verwassen jogginspak en verhuisshirt met gat in de oksel. Nee, begin hem goed met het prachtige spul van SUITE702. Heerlijke badjassen, zachte handdoeken en zelfs spa-sets als je helemaal all out wilt gaan.

 

Fijn beddengoed, dat doen ze bij SUITE702 ook. En laten we daar nou een lijstje van hebben: duurzaam linnen waar we helemaal obsessed mee zijn.

SUITE702

SUITE702

Van eigen bodem, want SUITE702 is opgericht door Amsterdammers Olaf Arkauer en Shirley Muijrers. Doel van het merk? Knappe spullen, maar wel voor een betaalbare prijs en waar kan duurzaam gemaakt. Nou, dat is helemaal gelukt met SUITE702. Ze hebben van alles: van handdoeken tot badjassen, beddengoed en kussen en ook nog eens heerlijke warmwaterkruiken die op geen enkel nachtkastje misstaan. Luxe en duurzaamheid gaan hier samen, want kijk die kleuren en stoffen én alles volledig in de EU geproduceerd. Je wil ‘t, je wil  ‘t, je wil ‘t.

Badjassen

Badjassen

Met de zomer in aankomst is een ochtendjas het lekkerst wakker worden (en naar bed gaan trouwens ook). Fijn briesje, niet te strak en als je bijvoorbeeld de Washed Linnen Sienna Red kiest, zit je er ook nog heel knap bij. De badjas is gemaakt van een luchtige blend van katoen en linnen, dus én de linnen look én heerlijk zacht. De materialen voor deze badjas zijn voorzien van het Global Organic Textile label, zit ‘ie nog lekkerder.

Of kies de Emerald Green Waffle versie. Ietsie dikker (maar hé, Nederlandse zomers) en als het echt weer zo’n hele koude zomer is, dan heb je dus ook die fijne kruiken om het bed lekker te verwarmen.

 

SUITE702