12 september 2019, door Maartje

Sun is Out en Elements Beach (’s-Gravenzande) is nog tot en met oktober open!

12 september 2019, door Maartje

Sun is Out en Elements Beach (’s-Gravenzande) is nog tot en met oktober open!

Misschien... Misschien kunnen we wel stellen dat de zomer van 2019 1) een goeie was 2) nog niet helemaal over is en 3) de meeste toffe stranttent-openingen aller tijden kent. Zie hier een overzicht van het gros van de (nieuwe)zaken op het strand die onze goedkeuring (nogal) kunnen dragen. En het gaat nog even door: Sun is Out en strandtent Elements Beach (’s-Gravenzande) is nog tot en met oktober open!

Dat is nieuws, want meestal doeken de meeste strandtenten eind september, begin oktober wel op. Einde seizoen. Maar we na-zomeren hier in Nederland de laatste jaren lekker, en dus is het tijd om het eind van het seizoen een beetje verder te duwen. Dat vindt Elements Beach op Slag Vlugtenburg in ’s-Gravenzande gelukkig ook: het strandpaviljoen, geliefd vanwege onder meer het rijk gevulde veganmenu (het kan dus wél, ook op het strand) en het eigen festival Struinen in de Duinen en dus blijven ze drie weken langer open, tot zaterdag 19 oktober. Een dag waarop je (ook) aanwezig wil zijn want de zaak sluit met een knaller van een fuif, zo is de belofte. Geloven we meteen.

Een heleboel hele goede vegan gerechten, check. Een knappe nieuwe serre (en dus ook bij minder weer genoeg plaats om te tafelen), check. 70’s & 80’s disco, guilty pleasure’s en een beetje house op de setlist voor de sluit-fuif, check (hoera!). Aanmelden is gratis via Facebook gastenlijst.

Vanaf maart 2020 zijn ze er weer en, nog beter: vanaf dan gaat Elements Beach proberen  permanent open te blijven!