Nederland, Amsterdam26 januari 2024, door Sanne Carbaat

Voor al je feesten en partijen: Living Room @ Super Lyan Cocktailbar in Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 26 januari 2024, door Sanne Carbaat

Voor al je feesten en partijen: Living Room @ Super Lyan Cocktailbar in Amsterdam

Cocktailbar Super Lyan in Amsterdam is een hele knappe plek in centrum Amsterdam als je op zoek bent naar cocktails die vakkundig in elkaar geshaked worden, en uniek kunnen we ze ook zeker noemen. Om de setting een beetje schetsen: een kleurrijk jaren 50-design, in een historisch zeventiende-eeuws pand, kneitergoede cocktails en lekkere bites. En helemaal niet onbelangrijk: het personeel. Dat is snel en vriendelijk en in al onze ervaringen: adrem op een grappige manier. Lievelingsplek is dan ook aan de bar.

 

Super Lyan is de eerste internationale vestiging van Mr. Lyan en zijn team. Die ken je misschien wel weer van Seed Library, en Lyaness in Londen. In Washington D.C. heb je nu ook een vestiging, Silver Lyan. Maar goed: terug naar Super Lyan in Amsterdam. Van woensdag t/m zondag kun je vanaf borreluur gewoon aanschuiven voor cocktails, maar je kunt het nog specialer maken door de Super Lyan Living Room te huren: je privé cocktail- en feestkamer.

Super Lyan Living Room

Super Lyan Living Room

Iets te vieren? Verjaardag, een bruiloft, een scheiding, geslaagd, nieuwe baan, eindelijk af van je vervelende buurman, whatever, of een avond uit met vrienden, maar dan op z’n specialers? Ook dan is Super Lyan your best bud. Dan boek je namelijk de Super Lyan Living Room en heb je je eigen cocktail- en feestkamer. In stijl, dat sowieso. Je kunt van tevoren al je cocktailkeuzes doorgeven, wat voor snacks zeker niet mogen ontbreken en er is muziek (als je dat wilt). En supercentraal, mogen we dan nog even herhalen.

Over Super Lyan

Over Super Lyan

Als één van de eerste bars in Amsterdam heeft Super Lyan ook een aantal cocktails van de tap. Van de tap ja, waarom niet? Klassieke cocktails, smaken en bekende pairings worden omgetoverd naar speelse en unieke nieuwe varianten. Gewoon een bier of wijn kan natuurlijk ook, maar ook die worden op z’n ‘Super Lyan’s’ gerserveerd: de laatste keer dat we er waren kregen we de Guinness in een opblaasbare flamingo.

Momenteel (winter 23/24) staan de ever-changing seizoenen centraal, en alle gezelligheid die daarbij hoort. Zo drink je er een St. Maarten’s Cosmo, met een knipoog naar Sint Maarten, maar waar je niet zingend langs de deuren hoeft, of een Billy Bock, een ode aan de bruine cafés met bock bier en rode bessen.

Super Lyan Amsterdam