Nederland6 december 2019, door Jorien Thijs

Op de allwewant-list: de SYMFONISK boekenplankspeaker

Nederland, 6 december 2019, door Jorien Thijs

Op de allwewant-list: de SYMFONISK boekenplankspeaker

Sinds afgelopen zomer doet Ikea het met niemand minder dan Sonos. De twee kanjers sloegen de handen ineen en lanceerden een productlijn om bij weg te dromen: SYMFONISK. Dat staat voor betaalbare Wifi-speakers van sublieme kwaliteit en gehuld in strak design. Zoals we mogen verwachten van de twee grootheden, is de sound ronduit subliem en zijn alle producten multifunctioneel. De boekenplankspeaker is er in zwart en wit, past perfect onder de kerstboom en vrolijkt iedere ruimte van je huis op:

Meezingen tijdens de afwas

Meezingen tijdens de afwas

De SYMFONISK boekenplankspeaker verdient wat ons betreft een plek in de spotlights. Moffel de strak vormgegeven box niet weg, maar plaats ‘m in het zicht. Of hang ‘m tussen de keukenspullen aan de wand. Met de speciale speakerhaken bevestig je de speaker aan een stang en geloof ons, dat is een regelrechte uitkomst. Pannenkoeken bakken, broodtrommels vullen en afwassen met een knallende (kerst)hit op de achtergrond. Alles wordt leuker met de stevige sound van Sonos.

Tussen de boeken

Tussen de boeken

Dankzij het eenvoudige design en de mooie materialen die zijn gebruikt, is de SYMFONISK een allemansvriend. De speaker is 31 x 15 x 10 cm en past precies in de vakken van de beroemde KALLAX van Ikea. Maar ook in of op andere kastjes doet de box het goed. Staand tussen je favoriete literatuur weet de speaker wel raad met een relaxte playlist. Fijn zo’n achtergrondmuziekje tijdens het lezen of studeren.

Wakker met een wijsje

Wakker met een wijsje

De dag beginnen met je favoriete tune of spontaan een zwoel deuntje aangooien voor het slapen gaan. Kan gewoon. De SYMFONISK boekenplankspeaker is een aanwinst in de kamer waar de magic happens. Je kunt ‘m bovendien inzetten als nachtkastje. Bespaart ruimte en staat te gek, je wil het. Met de SYMFONISK wandconsoles bevestig je de speaker – jij kan dit ook – easy aan de muur. Houdt maar liefst 3 kilo aan stash, dus de perfecte verzamelplek voor boek, bril en glas water. Gebruik wel even het meegeleverde antislipmatje want de speaker is niet beschermd tegen vocht. Oh en trouwens, wil je én een muziekje én een fijn lichtje, dan is er de tafellamp speaker van SYMFONISK. Ook al zo’n knap geval.

SYMFONISK wifi-speakers