11 juli 2022, door Maartje Diepstraten

Summer glow (en tint) in 3, 2, 1…

11 juli 2022, door Maartje Diepstraten

Summer glow (en tint) in 3, 2, 1…

Ah! Zomer! Vakantie. Dat is mooi. Fijn. En ja, all you need is a body to have a summer body. Zoveel is zeker. Maar toch he... Maar toch. We vinden het stiekem wel zo fijn als we die korte rokjes rocken met een paar zomers gekleurde stelten eronder. En die witte zomerjurk of dat zomershirt staat toch nét even wat lekker als er een bruine nek uit piept. Vinden wij. Wat zeggen ze ook alweer? Een opgeruimd hoofd begint met een opgeruimd huis? Nou, een lekkere zomer begint - wat ons betreft - met een lekker zomers voorkomen. Gezond van binnen en van buiten. Dus we smeren dat het een lieve lust is, én we hebben (eindelijk!) een efficiënte en snelle (want wie heeft er tijd en zin in uren durende preps als de zon schijnt en er vrienden wachten?) tip gevonden voor een zomerse tint. Ha!

In comes Tanrevel. Je nieuwe beste vriend die je hele lichaam in no time summer proof maakt. Dan staat dat nieuwe jurkje of knappe short toch net iets gezelliger. En met die glow op je gezicht heb je die Instagramfilters van tegenwoordig helemaal niet meer nodig. Want zeg nou zelf, anno 2022 is fysiek zonnen naast ongezond ook gewoon een waste of time, want er is genoeg leuks te beleven. Hup, aan de slag met Tanrevel en get yourself summer ready.

Fake it untill you make it!

Fake it untill you make it!

Op vakantie willen we liever niet met de welbekende melkflessen lopen. Nee joh, doe ons die zomerse bruine gloed. Maar hoe krijg je nu die prachtige a la Jennifer Lopez, glowy tan, zonder de bruine streep of oranje laag die de meeste selftanners met zich meebrengen? Bakken in de zon is – zoals we allemaal weten – ongezond en we hebben nog een hele bucket-list om af te werken deze zomer, en altijd tijd tekort. We got your back; het antwoord heet Tanrevel. Een self-tanner kit voor je gezicht én lichaam, die niet afgeeft en als bonus ook nog een prettige kokosgeur heeft. Tanrevel heeft twee kits: Tanrevel One is voor het gezicht en Tanrevel Pro voor het gezicht en het hele lichaam. Klinkt goed, is het ook.

Preppen is de sleutel tot het Tanrevel succes. Het werkt als volgt: Exfolieer voorafgaand aan het self-tanningsproces je huid met de Glow Peel Pads. Deze bevat o.a. AHA, BHA en verschillende vitamines om dode huidcellen te verwijderen. Door deze stap te volgen, geniet je van een langdurige bruine kleur. En het voorbereiden van de huid kost tijd, dus breng de Glow Peel Pad plus minus 18 tot 24 uur voorafgaand aan je tanning sessie aan.

Ik ga op reis en ik neem mee

Ik ga op reis en ik neem mee

Een koffer pakken zorgt bij veel mensen nog altijd voor wat stressvolle momenten. Terwijl op reis gaan nou juist een feestje moet zijn. Eigenlijk heb je nooit genoeg ruimte, vooral niet als je net als je ook eens een light traveller wil zijn en hebt ingestemd om solo met een rolkoffer of misschien zelfs een backpack te reizen. Dan worden de inpakkeuzes minimaal en cruciaal.

Wij denken aan deze paklijst: Een jurk, lange broek en trui voor als het koud is. Neem ook een korte broek, top en t-shirt, ondergoed, bikini, sokken, gympen, slippers, een mini beautykit met tandenborstel en een beetje make-up, portemonnee, paspoort mee. Ok, let’s go… O nee, niet zo snel! Want de Tanrevel One is de kleinste reispartner die bijna geen plek in je koffer neemt. Het zorgt voor waar je ook heengaat, van ski-oord tot tropische bestemming, je altijd met een gezonde gloed op pad gaat. De Tanrevel One past zo in je tas en hierdoor kun je je geliefde tan altijd  bijwerken. Daarnaast kun je Tanrevel ook over je make-up gebruiken voor een glowy look in de avond.  Dus, easy does it!

1,2,3 sprayen maar

1,2,3 sprayen maar

Ok, dan nog wel even een side note, want misschien heb je de Tanrevel Pro of de Tanrevel One weleens voorbij zien komen en wil je natuurlijk ook meteen weten hoe je het perfecte resultaat krijgt. Hieronder een korte uitleg.

Laad het apparaat 2 uur van te voren op als je het product voor het eerst gebruikt. Gebruik bij de Tanrevel One de pipet om de container met bruiningsvloeistof te vullen (bij de Pro spuit je met het flesje in het apparaat). We raden je aan de container volledig te vullen om de juiste hoeveelheid druk te krijgen tijdens het sprayen. Houd bij het aanbrengen  De Tanrevel Pro 10-15 cm van je gezicht en breng het langzaam aan op de hals en het gezicht door het rustig van boven naar beneden te bewegen. De Pro variant moet je iets verder van het gezicht houden.

Binnen 1-2 uur zie je al resultaat. Bij de Tanrevel pro zul je meerdere lagen moeten doen voor het beste effect. Het maximale effect wordt na 6 uur bereikt. Et voila
Nu wil je natuurlijk direct zelf aan de slag, dat kan nog voordelig ook. Wat de Tanrevel One kun je – alleen in juli – bestellen voor 49,99 euro (in plaats van 79,99 euro) dus kijk snel hier en zorg ervoor dat jij totally bronzed de zomer doorkomt.