10 maart 2022, door Dewy Brandjes

De skin care routine die maar 5 seconden duurt: Oslo Skin Lab

10 maart 2022, door Dewy Brandjes

De skin care routine die maar 5 seconden duurt: Oslo Skin Lab

Fijn hoor, al die merken die van die complete stappenplannen aanbieden met daarin 5 tot soms wel 10 producten voor je daily skin care routine. Als je er de tijd en het geduld voor hebt... O ja, en de ruimte, want wáár in het badkamerkastje laat iedereen al die producten in godsnaam? Voor die mensen die zich herkennen in dit tijd-, geduld- en ruimtegebrek is er de oplossing, oftewel The Solution, zoals Oslo Skin Lab het heeft genoemd. The Solution is geen crème, olie of serum, maar een poeder dat je 1 keer per dag inneemt en gewoon in je badkamerkast (of in je handtas, etui, keukenkast of waar dan ook) past. Aha.

Lees hieronder meer en sla alvast deze kortingscode op: bartsboekje

Met die code (of gebruik meteen deze link, daarin is de korting al verwerkt) krijg je maar liefst 60% korting op de 1e verpakking van een vrijblijvend membership. Je betaald dan geen 56,90 maar 22,80. Op volgende verpakkingen ontvang je als member standaard 30% korting. En een gladde huid. Tel uit die winst!

Oslo Skin Lab

Oslo Skin Lab

Een poeder? Jazeker, een collageenpoeder, om precies te zijn een gehydrolyseerd collageenpoeder van rund. Dit collageen wordt ontrrokken van restmateriaal dat afkomstig is uit de voedingsindustrie, zoals huid en kraakbeen. Belangrijke sidenote hierbij is dat er geen dieren voor het poeder gedood worden, maar het is dus niet geschikt voor veganisten/vegetariërs. Gehydrolyseerd – voor wie de term, net als wij, nog niet kende – betekent dat het collageen alvast is opgedeeld in kleine stukjes, zodat het goed door je lichaam kan worden opgenomen.

Oké oké, maar wat dóét het poeder, horen we je afvragen. Nou, het vermindert rimpels en maakt de huid ondertussen gladder, steviger en (weer) elastisch. Ook mooi meegenomen: cellulite wordt minder zichtbaar bij langdurig gebruik. Klinkt te mooi om waar te zijn, zou je denken.

Over The Solution is al meer dan genoeg bekend uit onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken die naar dit specifieke collageen zijn gedaan. En die liegen er niet om. Op deze pagina kun je de onderzoeken vinden die concluderen dat het collageen een aangetoonde werking op het gebied van stevigheid en textuur van de huid, de diepte van rimpels en de zichtbaarheid van cellulite heeft.

Nog even terug naar die 5 seconde durende skin care routine, wat eigenlijk geen routine te noemen is, behalve dat je iedere dag 1 zakje poeder neemt, op welk tijdstip of wat voor manier je maar fijn vindt. Het poeder is namelijk smaak- en geurloos, waardoor je het na het openscheuren van het zakje rechtstreeks in je thee, koffie of sapje kunt droppen. Of door je soep, havermout of over je kroket, whatever you like. In ieder zakje zit precies de juiste hoeveelheid voor 1 dag en ze zijn zo klein dat het niet meer dan een tiende van de plank in je badkamerkastje inneemt. Je neemt ze daardoor ook nog eens heel makkelijk mee on the go naar werk of school, maar ook – en daar schreven we zelfs een apart artikel over – op vakantie. Hallo meer ruimte en minder gewicht in je koffer!

Speciaal voor jou hebben we van onze vrienden van Oslo Skin Lab een kortingscode gekregen, zodat je bij het aangaan van een abonnement op de eerste levering 60% – (waardoor de totaalprijs 22,80 euro in plaats van 56,90 euro wordt) en op de volgende levering standaard 30% korting krijgt.

Dus gebruik kortingscode: bartsboekje en check deze link.