6 januari 2019, door Maartje

TapasTheater Amsterdam: borrelen en toneel onder één dak

6 januari 2019, door Maartje

TapasTheater Amsterdam: borrelen en toneel onder één dak

Tessa bedacht het concept om een theaterbezoek toegankelijker en gemakkelijker te maken. Wanneer je 's avonds naar een voorstelling gaat wil je vaak daarvoor nog even eten, maar zit je tegelijkertijd ook een beetje in de stress omdat je niet te laat wilt komen (wáár blijft dat eten). Bij het TapasTheater doe je dit alles onder één dak en op je eigen tempo. Klinkt goed -want minder stress- en vooral ook heel stoer om een concept als deze te beginnen.

TapasTheater

TapasTheater

Bij het TapasTheater kun je nooit te laat komen (heel fijn! Is ons op het lijf geschreven). Iedere avond zijn er drie verschillende voorstellingen van twintig minuten die elk vier keer op een avond spelen. Je kunt ze alle drie bezoeken, maar geen, één of twee mag ook. Allemaal lekker zelf weten. Er is keuze tussen dans, cabaret en kleinkunst en de speelagenda wisselt iedere maand. Jong talent, maar allemaal van hoog niveau.

Het TapasTheater is klein en staat gewoon heel gezellig in een woonwijk. Met bovenin de bar, waar je voor de voorstelling, tussendoor of erna (wanneer jij wilt dus – je snapt ‘m) aan de borrel kunt.

tapasautomatiek

tapasautomatiek

En deze is misschien wel het allerleukst: er staat een tapasautomatiek. Met veel lekkers afkomstig van Foodies Traiteur. Risotto, Hutspot of Zoete aardappel tortilla, je trekt het allemaal zo uit de muur.

Beneden in de kelder zijn de kamers voor de voorstellingen. Klinkt een beetje griezelig, is het niet. Wel zijn de zaaltjes wat klein (je kunt met max. acht personen tegelijk kijken) dus daar moet je van houden.
Een kaartje kost je €7,- (per voorstelling) en een hap uit de tapasmuur €5,50.
Sympathiek, lekker en leuk. Gaat dat zien: tapastheater.nl.