Nederland17 juni 2021, door Michel + Renske

Onmisbaar op de kinderkamer: een kleedje van Tapis Petit

Nederland, 17 juni 2021, door Michel + Renske

Onmisbaar op de kinderkamer: een kleedje van Tapis Petit

Inmiddels, na jaren in de leer, weten we wel een beetje hoe dat moet: tofs bij elkaar sprokkelen voor een gezellige kinderkamer. Vaak worden belangrijke componenten vergeten en that's where we come in met onze 'jong geleerd is oude gedaan'- top tip! Want wat mag er nou niet-niet-niet ontbreken, in die stoere, boho of ienieminie 'wat moeten we met deze ruimte?!' kinderkamer? Een lekker kleedje of mooi tapijt, want dit zorgt meteen voor wat sjeu in die kamer. En warmte, dat ook. En dan komen we op dé ontknoping van onze toptip: kleedjes van Tapis Petit. Waarom? Omdat ze simpelweg voldoen aan precies (en meer) wat we willen at the moment...

Tapis Petit

Tapis Petit

En zo viel ons oog dan ook op deze rising star: Tapis Petit. Een merk dat de mooiste kleden maakt voor de mini. Denk aan een vloerkleed in dino shape en style, leeuwenkoppen (maar let op: stijlvol gedaan!), mooie rechthoekige vormen met een regenboog erop en ga zo maar door. Ook voor wat minder heftige designs ben je bij Tapis aan het goede adres. Zo maakt Annemiek gebruik van warme tinten die meteen zorgen dat je niet veel meer nodig hebt. Dat wil je hebben, toch?

Wij zijn zijn dol op al deze ontwerpen. Speels en gezellig. That’s what you need voor de leukste (kinder)kamer in het huis. Het gehele maakproces? Daar is, anno 2021, erg goed over nagedacht. Daar houden we van. Er wordt uitsluitend gewerkt met transparante en eerlijke fabrieken waar iedereen een fatsoenlijke eerlijke duit verdient.

Daarnaast is Annemiek al goed bezig en zijn de kleden te krijgen in de mooiste kind en woonwinkels van Nederland, denk aan een Babypark, maar ook zeker aan de kleine mooie webshops waar we zo van houden.

En wel nu, nog een leuk nieuwtje, want half augustus komt er een nieuwe collectie uit. Wederom wat we van Tapis gewend zijn: mooie kwaliteit en mooie kleuren.

Hieronder een sneak peak voor de liefhebber. Hebben!

Tapis Petit

Doe ons maar een dino kleedje… Of toch maar zo’n lekker rond harig oker kleedje onder de voeten. Gegarandeerd lastig kiezen bij al dat moois van Tapis Petit. Neem zelf maar eens een kijkje op de website van Tapit Petit voor de allerleukste kleedjes!