28 augustus 2020, door Jorien Thijs

Liefste customized badcapes en ander textiel van Atelier Pomme

28 augustus 2020, door Jorien Thijs

Liefste customized badcapes en ander textiel van Atelier Pomme

Net nieuw en nu al te leuk: webshop Atelier Pomme met de liefste gepersonaliseerde badcapes en hydrofiele doeken voor je mini. Stuk voor stuk voorzien van een lieve illustratie of een naam en gemaakt van zachte knuffelstofjes. Om je zachte knuffelbaby in te rollen. Next time dat we een uniek en écht welkom kraamcadeau zoeken, is Atelier Pomme onze one stop shop for sure.

Atelier Pomme

Atelier Pomme

Dat je niet zonder een lading hydrofiele doeken kunt zodra er een baby bij komt, is absoluut waar. En wat ons betreft is het óók een feit dat die fijne lapjes een lekker printje en een vrolijk kleurtje mogen hebben. Weg met wit, de keuze voor veel leuker en vrolijker spul is enorm. Hoge ogen gooit het nieuwe merk Atelier Pomme, dat de knapste gekleurde doeken heeft in maatje petit tot giant. En what we love most: ieder item kun je customizen met een tekst of één van de ruim 20 lieve plaatjes van Pomme. Een croissant bijvoorbeeld, of een luipaard, raketje, maan. Kies maar.

Behalve die heerlijke hydrofielen zijn er badcapes (met oortjes, aai!), speendoekjes en canvas tasjes die je kunt personaliseren. Verder in de webshop ook geurkaarsen, leuke kaartjes en mooi duurzaam houten speelgoed. Onmogelijk dus om hier niet te slagen als je op zoek bent voor een knap cadeau voor iemand anders of gewoon lekker voor jezelf. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.

Atelier Pomme