26 april 2021, door Maartje

Terras Goals zijn AAN: Pulitzer Tuin is open en een van de fijnste plekken van de stad

26 april 2021, door Maartje

Terras Goals zijn AAN: Pulitzer Tuin is open en een van de fijnste plekken van de stad

Met de opening van de Nederlandse terrassen in het vooruitzicht kúnnen we niet anders dan onze Amsterdamse verstopte favoriet nog even extra te benoemen: Pulitzer Garden, de (enorme! prachtige!) binnentuin van het al even wonderschone Pulitzer Hotel aan de Amsterdamse grachten is zowel pittoresk als sereen. Zonnig en bijzonder goed eten en drinken en het is - basically - precies die stadse ontsnapping die je zocht. Wie hier neerploft (wat je natuurlijk z.s.m. gaat doen) wordt omringd door de prachtige eeuwenoude grachtenpanden en kan proosten naar de Westertoren.

Lees vooral even verder maar als je niet kunt wachten: vanaf zaterdag 1 mei is de binnentuin weer heropend van 12:00 – 18:00. Reserveren? Wij zouden het doen. Dat kan via deze link.

Pulitzer Amsterdam

Pulitzer Amsterdam

Een van de voordelen is dat de binnentuin gewoon Heel Erg Groot is. En groot betekent ruimte. Plek. Zon. Maar dat is heus niet alles… Nee nee, we zouden niet zo enthousiast zijn als de vele lichte gerechtjes niet om over naar huis te schrijven zouden zijn (want dat zijn ze) en als de wijnlijst niet precies on point zou zijn (dat is-ie: dear Pulitzer, you had us at Sancerre per glas). Afijn, het is de perfecte plek om te lunchen, om eindelijk weer eens bij te praten of om gewoon te ontspannen.

Dikke kans dat je niet meer weg wil. Snappen we… Lees dan vooral ook even verder.

Blijven plakken met het Pulitzer in Bloom Package

Blijven plakken met het Pulitzer in Bloom Package

Want: Amsterdam is nooit mooier dan in het voorjaar. Now is the time en blijf je slapen, dan heb je óók die laatste zonnestralen. Blijven slapen is het credo – dan haal je pas echt alles uit de stad nu deze nog heel even heerlijk rustig is. Ons advies wil je weten? Boek het Pulitzer in Bloom Package. Dan heb je het beste van Amsterdam inclusief €100,00 euro hotelkrediet om uit te geven aan eten en drinken. Je overnacht met z’n tweeën in de Generous kamer en je krijgt ook nog twee heerlijke Bloom cocktails. Gratis te annuleren tot 24 uur van te voren.

 

Reserveren doe je – uiteraard – via Bart Boekt. En dat is deze link (het is het pakket dat als bovenste optie staat vermeld). 

Wil je, want alle hotelkamers van het Pulitzer zijn zo kleurrijk als bonbonwikkels, met okergeel velours (velours!), roze gordijnen (roze gordijnen!) en marmeren badkamers (marmer!) In restaurant Jansz eet je meer dan prima, je wordt er buitengewoon vriendelijk geholpen en je zit er, tsja, te gek. Bovendien: wederom roze gordijnen. Struin vooral een beetje door het hotel: dan zie je namelijk ook de Pulitzer’s Bar, een dijk van een cocktailbar met de grandeur van uptown New York. Nu nog even dicht maar héy, inspiratie opdoen voor thuis kan altijd. Vanuit Jansz en de Pulitzer’s Bar kun je binnendoor naar het hotel lopen. Dat is mooi want op die manier passeer je eerst de prachtige toiletten – wist je dat je een locatie heel goed kunt beoordelen aan de kwaliteit van de toiletten? Stoffen handdoeken? Zeep én lotion van A-merken? Ruimte om je kont te keren en een lange spiegel om ook de achterkant van je rok te checken? Toptent – om vervolgens – en dan is de cirkeltje weer rond- weer in de gigantische binnentuin uit te komen. Afijn: Pulitzer for the win.