Australië28 april 2016, door Maartje

The Best Brands from Aussie Land

Australië, 28 april 2016, door Maartje

The Best Brands from Aussie Land

Het internet is zowel een zegen als een vloek: zo veel informatie constant ter beschikking en toch worden we maar al te gemakkelijk naar precies datgene getrokken wat - zeg maar - niet persé bijdraagt aan onze efficiëntie, noch aan onze ontwikkeling (lees: #nevernotshopping). Hmmzzz. Daarnaast ligt er zó veel aan onze voeten (of vingers) dat het lastig te weten is wat nou echt werkt, wat echt staat en wat echt blijft en niet slechts een hype is. Again: Hmmzzz. Kijk alleen al naar de instagrams uit Australië, toch wel het allerverst van ons kikkerland vandaan, dan lijkt al het schoon ein-de-loos. Van stranden tot plaatsen tot kleding tot lijven tot eten (en nee, NIET superfood, maar ontbijtjes!)… onbereikbaar of niet: we willen het. And we want it now. Bestellen dus maar. En om je te behoeden voor de grootste miskopen: een rijtje met het beste uit Australië, van die merken waar je misschien nog nooit van gehoord had, tot nu.

Barts-Boekje-Tony Bianco

Schoenen: Tony Bianco, heus, doe jezelf een plezier mocht je nog niet preciesgoedniksmeeraandoen èn bovendien betaalbare hak zoeken.

(Online) fashion: Zulu and Zephyr, voor de seriously easy going wind in de haren look. Bec & Bridge, voor de vrouwelijke Aussie; beetje meer bloot, beetje meer taille, lots of flair. First Base, Hulde alleen al voor de naam van dit merk. Maar de sportkleding mag er ook zijn; sporty the good way, aangevuld met fijne knits. Sas and Bide, de bekendste van het stel, goed in Nederland te krijgen en o, die jurkjes. Ja hoor, in de mand.

Beauty: Paw Paw Ointment. De winnaar uit het hele rijtje! Want: 100% tijdloos, 0% drama voor de portemonnee. Yup, lippenbalsem dus. Te bestellen op Amazon (of in te schepen via een buddy) en tot nu toe niet te evenaren.

Barts-Boekje-her the label

Swimwear: Her The Label, zeker ook voor de mooiste badpakken, maar ook de eenvoudige bikini's hikken tegen het perfecte aan (het nieuwe oranje badpak met afneembare bandjes is al onderweg naar hier) en Emelie Swimwear, hot of the press! Hartstikke sexy, dit nieuwe label, en toch ook o zo mooi (foto hierboven)

#tipvanEmily