18 maart 2023, door Lynn Burgman

Waar o waar gaan we heen voor de beste browstyling? Dit is onze favoriete salon voor onze wenkbrauwen

18 maart 2023, door Lynn Burgman

Waar o waar gaan we heen voor de beste browstyling? Dit is onze favoriete salon voor onze wenkbrauwen

Vooruit, we trekken de pleister er meteen af voor je. Dit is onze favoriete salon voor onze wenkbrauwen: The Browbarber in Amsterdam. Zonder twijfel. Want als antwoord op de vraag 'waar o waar gaan we heen voor de beste browstyling?' bestaan net zoveel antwoorden als salons en na jaren van intensief testen, komen we toch echt uit op The Browbarber. Leggen we uit...

Niets (of bijna niets – pesto tussen voortanden is immers ook niet wat) on-charmanter dan wenkbrauwen die er opgeplakt uitzien. Een echte no go. En een veel gemaakte fout, zelfs als mensen die bij een salon een fikse smak geld neergelegd hebben.

Aanschuiven bij de Browbarber

Aanschuiven bij de Browbarber

Bij de Browbarber in Amsterdam hoef je je hier geen zorgen over te maken: ga met een gerust hart liggen en laat die wenkies maar over aan Iris. Dat zit ‘m in de precisie (en de liefde voor het vak). Eerst wordt er kritisch gekeken naar welke shape er het best bij jouw gezicht past, daarna wordt er geen millimeter overgeslagen tijdens het ontharen, om tot slot veel aandacht te besteden aan welke kleur er het allerbest bij je past.

Je kunt er terecht voor een normale wenkbrauwstyling, waxing en tinting (say what? Tinting: het verven van je wenkbrauwen met semi-permanente verf om ze te accentueren, vorm te geven en te definiëren. Aha).

Bye, bye fakeness

Bye, bye fakeness

De top of the bill behandeling bij Browbarber is de semi-permanente ombre brows. Bij deze behandeling (een kleine 500 euro kost het) worden je wenkbrauwhaartjes als het ware getatoeëerd, maar dan met een heel mooi poedereffect (in plaats van de streepjes die je misschien kent), waardoor de wenkbrauwen heel natuurlijk ogen. Dag fakeness! Hallo immer stralende blik. Immer? Nou ja, de ombre brows blijven 1,5 a 2 jaar goed zitten. Zo, en dan kan het bijwerken van je wenkbrauwen mooi uit je ochtendroutine (op af en toe een beetje epileren na dan hè).