Nederland17 mei 2021, door Imara Milatz

Perfect summer buddies: Barts Boekje x The Gift Label + winactie

Nederland, 17 mei 2021, door Imara Milatz

Perfect summer buddies: Barts Boekje x The Gift Label + winactie

Ja, you read that right. Wij Bartjes buddied up met The Gift Label. Als perfect summer buddies. Want wát snakken we meer dan ooit naar zon, zee, strand en een cocktail in de schaduw van een palmboom. De zomer van 2021 móét wel een mooie gaan worden, geen andere optie mogelijk. Precies dat zomerse voorland, en die vakantie voorpret, hebben we geprobeerd te vangen in deze lijn van The Gift Label. In de kleuren, de designs en de quotes. Een cadeautje! Net zoals komende zomer (hope so!) gaat zijn.

Potjes en pannetjes, smeersels, olies, zalfjes en waters in de categorie duurzaam en groen graag. Oh, en als het even kan mag het er ook nog aantrekkelijk uitzien op de badkamerplank. Thank you very much. Daar hebben we zo onze adresjes voor. Et voila, een samenwerking met een hele hoop van The Gift Label, plus een beetje van Barts Boekje. Hakuna Matata!

High Summer collectie

High Summer collectie

Iedereen die verlangt naar de zomer, kan nu met deze producten het vakantiegevoel lekker in huis halen. Of misschien nog wel leuker, cadeau doen aan iemand anders! Met de geuren en designs van de High Summer lijn waan je je even op één van de zonnige bestemmingen waar wij Bartjes dan weer volop inspiratie voor hebben. Vakantie is niet één plaats of een bepaalde plek, het is een feeling. Gebruik Barts Boekje voor a sweet escape, voor: the good life. Reizen is niet alleen op vakantie gaan of andere landen ontdekken… Reizen is interieur invloeden uit het buitenland, beautyrituelen en allerlei anders. Die invloeden verzamelen we in de vorm van tips. Op de website van The Gift Label, nemen we je samen met de High Summer lijn, mee door Costa Rica, Zuid-Afrika, Italië en eindigen we op Ibiza. De hand wash neemt je zomaar mee naar Costa Rica, onder de douche vertrekken we voor even naar Kaapstad Zuid-Afrika en zo vervolgen we de wereldreis naar Italië, tijdens het insmeren met de body lotion, en om het af te maken landden we op Ibiza met de lekkere handcrème. Zo kunnen we samen de summervibes zelf creëren. Easy does it. 

Met de designs en geuren van deze verzorgingsproducten waan je je direct in zomerse sferen en de QR-code op de producten geeft zonnige inspiratie voor de mooiste vakantiebestemmingen.

En dan nu even over de collectie… Want die verpakkingen ooh lala… En die geur. We zijn er zonder te overdrijven: dol op. De special High Summer collection bestaat uit vier heerlijke vegan producten inclusief een by Bart approved jasje met designs die je kan matchen (of juist mixen!). De flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en de tubes van suikerriet. De High Summer handzeep en handlotion ruikt naar rosy amber. En de douchegel en bodylotion heeft de heerlijke geur rose damast extract. De lotion bevat ook nog eens verzorgende macadamia olie, hear hear The Gift Label!

Met deze zomerse producten haal je de zomer in huis of geef je summer vibes cadeau aan iemand die zich ook even op vakantie mag wanen.

Kijken, kijken én kopen? Check dan in bij The Gift Label.

 

winnen!!

 

Schrijf je nu via deze The Gift Label by Barts Boekje actiepagina in voor onze nieuwsbrief en wil een uitpuilend The Perfect Summer Buddy pakket + ons meest zonnige Little Escapes boek.