25 oktober 2020, door Nina van Hilst

Natuurlijke beauty: Merme Berlin

25 oktober 2020, door Nina van Hilst

Natuurlijke beauty: Merme Berlin

Het mooie minimalistische merk Merme Berlin hadden we al een poosje in het vizier. En wat fijn dan te ontdekken dat een van je favo clean beauty webshops dit merk nu verkoopt. Merme heeft een kleine lijn huidverzorgingsproducten met minimale en 100% clean ingrediënten. Heerlijk ongecompliceerd, sjust the way we like it.

Merme Berlin

Merme Berlin

Een facial oil, een masker, iets voor de ogen, een collageen serum, een hyaluronzuur (je weet wel, om de huidveroudering af te remmen en te repareren) serum en nog enkele mists en olies. Dat is de twaalftallige collectie van Merme. Geen verborgen vulstoffen, synthetische stoffen of chemicaliën. Wel minimale, krachtige en pure ingrediënten. De basislijn van Merme heeft zelfs 100% botanische ingrediënten. Daar kunnen we een lang verhaal over schrijven maar de boodschap is net zo minimalistisch: pure skincare in een knap flesje.

Skin District

Skin District

En dan ontdekken we dat clean beauty webshop Skin District het merk gaat voeren. Voor ons om de hoek en dus extra prettig. Maar de webshop is tevens toegankelijk als je niet op fietsafstand woont. Marlous, het stralende gezicht achter Skin District, vertrouwen we blind op haar keuze voor clean beauty. Waar we het zelf soms lastig vinden om te selecteren wat goed is en wat toch niet zo goed, heeft Marlous alle kennis over ingrediënten die ok zijn. Dan hoeven wij alleen nog maar te selecteren wat we er fijn uit vinden zien en gebruiken maar.

Merme bij Skin District