Nederland, Amsterdam18 maart 2020, door Imara Milatz

The Good Companion is en blijft een good companion

Nederland, Amsterdam, 18 maart 2020, door Imara Milatz

The Good Companion is en blijft een good companion

Zware Tijden, dat is het, voor iedereen en de eerste klappen zijn al goed te voelen binnen de horeca. Keep the spirit up! Ook dat is belangrijk, juist nu. En hoewel het misschien niet makkelijk is, weet ook The Good Companion deze tijden naar eigen hand te zetten. We love een goed initiatief en zo ook deze van The Good Companion. In de Jordanese visbar hebben ze na een beetje wikken en wegen besloten tijdelijk het roer om te gooien. Het resultaat: some fishy news! Ook dit restaurant komt de komende tijd met een delivery en take away optie. Voor alle lekkerbekjes, go go go en bestellen maar.

The Good Companion

The Good Companion

Binnen in het altijd gezellige (ook nu nog) Jordaan, is het tijdelijk even niet meer neerploffen aan een van de tafeltjes maar bestellen en wegwezen. Niet omdat ze dat bij The Good Companion willen natuurlijk, maar ‘t is allemaal effe niet anders. Gelukkig is dat bestellen en wegwezen niet zo een probleem aangezien je, je vanuit je luie stoel al lekker kunt maken aan hun comfort seafood door gebruik te maken van de happy hour op The Good Companions manier. Happy hour met drank? Dacht het niet, happy hour met oesters! U bestelt en u krijgt: een dozijn oesters (dat zijn er dus 12 om precies te zijn) met een mesje en een fles gruner veltliner. Lekker borrelen tijdens het binnenblijven. Ook leuk: je kunt de Happy Oyster Hour cadeau doen. Hoe? Schaf online een Happy Oyster Hours bon aan (met een waarde van 12 oesters en 2 glazen cava voor €24,-) en geef het aan je lief, kun je er zelf ook van genieten.

Cook it yourself

Cook it yourself

Geen zin in gemak en zelf aan de kook, want zeeën van tijd? The Good Companion zet je aan het werk met hun gerechten van de week. Op de website vind je iedere week een nieuw recept en alle ingrediënten bestel je op dezelfde pagina waarna je dit in pakketvorm ophaalt of laat bezorgen. Te veel moeite mag het natuurlijk ook niet kosten. Eenmaal in de keuken is het even kokkerrellen volgens het meegeleverde recept en voila, heerlijk visgerecht op tafel. Wat dacht je daarvan!

The Good Companion