Wanna have a good time? The Goodtime Hotel in Miami it is

Verenigde Staten, Miami, 29 mei 2021, door Anne Abendroth

Wanna have a good time? The Goodtime Hotel in Miami it is

Enkeltje Miami please. Want oh mijn god we hebben weer een nieuw hotel gespot in het oh zo trendy Miami en we zijn op slag verliefd. En mijn hemel wat een beauty van een hotel is het. Alles tip top in orde. De naam? The Goodtime Hotel. Klaar om je ticket te boeken? Ready, set, go.

(Miami op het programma? Check hier onze tips!)

The Goodtime Hotel

The Goodtime Hotel

Je vindt dit hotel net buiten de drukte van South Beach in Miami. Een heuse oase om plezier te maken en gewoon van het leven te genieten. Simpel toch? Precies. Maar wat het nog leuker maakt is dat Pharrell Williams en David Grutman de mannen achter het hotel zijn. En interieur designer Ken Fulk heeft geholpen bij de inrichting van het hotel. Er hangt een vrolijke en relaxte sfeer rondom het hotel en daar zijn we hier bij Bart zeker niet vies van. Enne… Het hotel heeft maar liefst 266 stijlvolle kamers en zeven verdiepingen, waardoor het hotel de hele block in beslag neemt.

De mannen willen bezoekers graag samenbrengen en dat is te zien. Op de derde verdieping kun je dan ook heuse meditatie lessen volgen om je innerlijke rust te vinden. Of wat dacht je van openbare ruimtes om je in de muziek te laten onderdompelen samen met de andere reizigers? Sounds good vinden we.

 

oke oke oke – het allerleukste vinden we de naam van het restaurant: Strawberry Moon. Waar de naam vandaan komt, vraag je? Het restaurant is vernoemd naar de volle maan die het dichtst bij de zonnewende valt. En dat geeft een spectaculair zicht, hebben we vernomen. Je kunt hier genieten van de Mediterraanse keuken in combinatie met “Club House Classics“. Enne… De happy vibes die rondom het restaurant hangen, zorgen meteen voor een lach op je gezicht. Beloofd. Je kunt hier ook heerlijk loungen aan het zwembad of duik in een goed boek uit de bibliotheek. Oh en voor de sportliefhebber onder ons, kun je ook wat uren trainen in de gym. Heb je zin om de buurt te verkennen? Geen probleem, want de hosts geven je alle ins en outs van de leukste plekken. Hulde.

The Goodtime Hotel

Op zoek naar een vergelijkbaar hotel, maar dan dichterbij huis? Feelgoodhotel in France it is.

Wat dacht je van slapen in Downtown Brooklyn? Lees meer.