Duitsland, Berlijn6 april 2023, door Isa de Laat

The Hoxton maakt zijn Duitse debuut in Berlijn

Duitsland, Berlijn, 6 april 2023, door Isa de Laat

The Hoxton maakt zijn Duitse debuut in Berlijn

De nieuwe favoriete buurman komt naar Berlijn, woep woep! Ja hoor, weer het vertrouwde waar we op kunnen terugvallen als we niet weten waar we zoeken moeten. Op 8 mei 2023 zal The Hoxton neerstrijken in de stad van Bauhaus, Biergarten en Berghain. U begrijpt, we zijn van het fanteam. The Hoxton, Charlottenburg (dat is de volledige naam) is je nieuwe thuis in Berlijn. Auf geht's!

 

Alle Berlijn tips gooien we in dit lijstje op je. 

 

The Hoxton, Berlijn

The Hoxton, Berlijn

Grote kans dat je dankzij de 234 kamers hier wél een slaapplekje weet te bemachtigen tijdens je citytrip in de drukbezochte stad. Slapen met een portie creativiteit in huiskamerstijl, dankzij een interieur met Art Deco-motieven van de Golden Twenties tot aan het rauwe materialisme van de Brutalistische beweging.

 

En je kunt er wederom heerlijk eten (jup, dat kunstje kennen ze bij The Hoxton). Met iets compleet nieuws voor de culinaire scène van de stad serveert House of Tandoor gekruide maaltijden en natuurwijnen. Verder vind je er een uitgestrekte lobby bezaaid met vintage meubels, een afgelegen wintertuin en The Apartment (de  vergader- en evenementenruimte van het hotel).

Het interieur is wederom picture perfect en de locatie in de stad hartstikke fijn. The Hoxton vind in West-Berlijn, in het hart van het bruisende Charlottenburg. Al het fijns op loopafstand dus.

The Hoxton, Berlijn