Nederland23 juni 2023, door Teun Tielen

Socializen door heel Europa bij The Social Hub

Nederland, 23 juni 2023, door Teun Tielen

Socializen door heel Europa bij The Social Hub

De kans dat je al eerder van The Social Hub hebt gehoord is vrij groot. Mocht dat niet het geval zijn, dan heb je geluk dat je dit leest. Door heel Europa vind je namelijk hubs waar je meer kunt doen dan slapen. Bij The Social Hub komen verschillende soorten mensen samen en de organisatie is afgelopen jaren uitgegroeid tot een gezellige community. Naast hotelkamers vind je in de hubs ook studentenkamers, coworking spaces, en restaurants. Genoeg mogelijkheden om te socializen dus! En als je daar genoeg van hebt trek je je gewoon terug in je kamer.

Hub Holland hub

Hub Holland hub

Hub Holland hub! Met maar liefst acht Social Hubs gaat Nederland aan kop. Alle acht net een beetje anders, alle acht net zo fijn. In house gyms, restaurants, co-working spaces.. alles erop en eraan. De Eindhovense hub is gevestigd in een toren pal naast het centraal station, de Maastrichtse in het industriële Sphinxkwartier, en de Groningse in de creatieve wijk Ebbe. Wanneer je overnacht bij de hub in Delft mag je gratis een VanMoof (jup, die zoeven tegenwoordig ook buiten de randstad voorbij) lenen om de stad te verkennen. In de lobby van de hub in Amsterdam zit zelfs een STACH, dus voor matige hotelkoffie hoef je niet bang te zijn.

Vienna waits for you

Vienna waits for you

Het 2de district van Wenen is up-and coming, edgy en waar je zijn wilt. Komt het even goed uit dat dit het district is waar The Social Hub ligt. Work hard play hard, want netwerken kan hier uitstekend. Net als het organiseren van events, product lanceringen en foto shoots. Al kun je er ook gewoon terecht om vakantie te vieren. Vanaf de rooftop heb je uitzicht over het grote reuzenrad in de stad, lekker feestelijk.

Vive La France

Vive La France

Een Social Hub in Parijs was geen overbodige luxe. Eerlijk is eerlijk, de Parijzenaren zouden af en toe best een peu vriendelijker mogen zijn. Er is ook een hub in Toulouse, waar het glimlachen de bevolking net iets natuurlijker afgaat. Bij The Social Hub in Toulouse is altijd wel iets gaande. Past perfect bij de bruisende sfeer die in deze studentenstad hangt. Rooftop parties en netwerkevents wisselen elkaar af, goed voor de balans. De hub ligt lekker centraal, tegenover de Place de l’Europe en het Jardins Compans Caffarelli Park.

Vamos a España

Vamos a España

The Social Hub Poblenou ligt in (duh) Poblenou, een van de meest bruisende wijken van Barcelona. Een hub waar alles samen komt in een stad waar alles samen komt, match made in heaven. The Social Hub in Madrid huist in een wel heel bijzonder pand; het voormalig kantoor van het Spaanse roddelblad ‘Semana’, om de hoek van Plaza de España en Gran Via. Een plek waar genoeg juice te halen viel en valt. Des te meer reden om hier een lesje Spaans te volgen en een event op de rooftop bij te wonen. De volgende ochtend kun je je kater eruit zweten tijdens een box- of yogales. Muy bien.

Bella Italia

Bella Italia

Een elegante hub in een elegante stad, dat is The Social Hub Florence. Zelfs de state-of-the-art gym is elegant, beetje jammer dat een rood zweethoofd net iets minder elegant is. Maar ach, dat ligt dus niet aan de hub zelf. In Florence zijn de creatievelingen en kunstenaars in grote getalen aanwezig, ook die kunnen helemaal losgaan om de prachtige uitzichten op het doek te krijgen. Ook de hub in Bologna mag er wezen, een fijne plek met alles wat je van The Social Hub gewend bent.

The Social Hub