2 maart 2020, door Maartje

The Souks x Dappermaentjes – het allerleukste voor wie kids in huis heeft

2 maart 2020, door Maartje

The Souks x Dappermaentjes – het allerleukste voor wie kids in huis heeft

Oooowwww Daar gaan we weer! Nóg een niet te missen The Souks Collab. En nee, we hebben geen patent, zelfs geen huis vol met spullen (mocht je het je afvragen: The Souks doet niet aan weggeven, en terecht natuurlijk). Ze maken het allemaal zo verdomd leuk bij The Souks, dat móeten we wel delen. Na de heerlijke yoga + work collectie van Moitu (hier lees je alles daarover), knalt Sandra van The Souks hier namelijk nog eens overheen met een om te smullen kids collectie met de altijd leuke en immer stijlvolle Dappermaentje.

The Souks x Dappermaentje

The Souks x Dappermaentje

Wie wat waar? Simpel: Dappermaentje, ofwel Annelijn, de aan de Amsterdamse grachten wonende mama van Dapper en Maen die je kunt kennen van haar smaakvolle in warme aardetinten gehulde instagramaccount, ging op tafel met The Souks, die je weer kunt kennen van de geweldige Marokkaanse kleden, kussens en plaids, wat resulteerde in een heerlijke mini-collectie die ‘kidskamer’ schreeuwt. En ondertussen evengoed ‘woonkamer’ fluistert. We zijn smitten over het maantjeskussen met de pompoenen aan de uiteinden, maar echt compleet over the moon wat betreft de variant op de bekende Ben Ouarain vloerkleden: de zwarte kruisstrepen werden vervangen door maantjes en sterren. Zucht.

En stiekem vinden we de prijzen ook heel acceptabel: het kleed schaf je aan vanaf 390 euro. Daar heb je dan is vreselijk unieks (ze worden op aanvraag gemaakt in drie verschillende maten) én tijdloos voor. Heus niet alleen leuk voor de kinderkamer. Idem voor wat betreft de dikke poefs (poefen?) die in vier verschillende varianten te koop zijn voor 129,- euro. Koop er een voor elk kind in huis en klaar is je TV-kijk-zitkuil. Wij zouden het wel weten.

Hier shop je de collectie