26 november 2020, door Nina van Hilst

De fashion hit van deze winter: The Spencer Club

26 november 2020, door Nina van Hilst

De fashion hit van deze winter: The Spencer Club

Over je zomerjurk, over een blouse met grote kraag of over een longsleeve. De spencer is terug van weggeweest. Want weg was hij echt wel. The Spencer Club heeft handgebreide spencers in kleuren als Rust, Camel en Lavender Pink. Desgewenst met bijpassende - of juist mismatchende - beanie. En nu komt the best part: ze zijn er voor zowel vrouwen als kinderen!

Oprichter van The Spencer Club, Dymphe, werd als kind in door haar oma gebreide truien en vesten gehesen. En toen ze zelf moeder werd, kreeg haar eigen dochter weer breisels van haar oma. De winter van 2020 kwam en de spencer werd weer een hot item in onze garderobes. En als je dan je eigen kleuren kunt kiezen, ben je toch helemaal happy.

The Spencer Club maakt spencers voor groot en klein. We noemden al wat kleuren maar ook hebben ze Stone Grey, Light Sand, Greige Melange en nog zo’n 4 kleuren. Ze hebben slechts een kleine voorraad – want slow fashion – die je via Instagram kunt bestellen. En als je gewenste kleur daar niet meer bij dan kun je ook een verzoekje inbrengen. Deze winter gaat warm en matchy zijn.