Indonesie, Bali5 mei 2022, door Iben Dekker

The Young Villas Bali

Indonesie, Bali, 5 mei 2022, door Iben Dekker

The Young Villas Bali

Zon, zee, strand... Bali is what we want. De vakantiekriebels jeuken en dus kijken we vast even waar we naartoe willen. Bali is alweer een tijdje geleden, maar toch wel echt weer de hoogste tijd. En dan hebben we ook vast uitgezocht waar we willen overnachten: The Young Villas. Een parel, echt waar. The Young Villas is een weelderig complex met meerdere villa's, privézwembaden en gelegen op de fijnste locaties. 'Villas', meervoud, dus we geven je wat keus.

 

The Young Villas

The Young Villas

The Young Villas begon met 2 vakantiehuizen voor individuele verhuur, gelegen aan een rustige weg in Canggu in de tropische zone, tussen Batu Balong en Brawa (das dichtbij het beroemde Batu Balong-surfstrand, rijstvelden, supermarkten en vele restaurants en cafés). Inmiddels zijn er nog 3 huizen bijgekomen en hebben ze aangekondigd dat er volgend jaar (2023) 5 luxe Bali-villa’s gebouwd worden. De nieuwe villa’s zullen allemaal dezelfde tropische moderne stijl hebben, die ook de eerste twee villa’s zo populair heeft gemaakt. O en Instagrammers opgelet: aan de plaatjes is het al te zien, de ruimtes zijn ook perfect voor een photoshoot. Elk van de villa’s is volledig privé met een eigen keuken, tuin, zwembad, slaapkamers en en-suite badkamers.

Een stukje interieur, zodat je echt weet wat je ervoor krijgt. De huizen van The Young Villas, Villa 1 en Villa 2, zijn voltooid in 2020 en bieden elk comfortabel plaats aan maximaal 6 personen. De huizen bestaan ​​uit een lagere woonkamer, eethoek, een open keuken die volledig is uitgerust met alles wat je nodig hebt om te koken, drie slaapkamers met kingsize bedden en veel opbergruimte, en drie en-suite badkamers met een regendouche buiten. Buiten is er een houten terras, een buitendouche, een zwembad om af te koelen en ligbedden om te ontspannen.