26 juni 2017, door Maartje

Jungleroom Canggu Bali

26 juni 2017, door Maartje

Jungleroom Canggu Bali

We like Bali! Oke... Dat is een andere website ;-) maar die term geldt ook knetterhard voor team Barts Boekje, zeker nu we tegenwoordig ook een HQ-dependance op Bali hebben in de vorm van onze Milou. Ha!

Te toeristisch voor de Ć©Ć©n maar ons favoriete deel van het eiland (niet in de minste plaats vanwege het grote aantal te gekke eetadresjes:Ā lees 22 x favoriet op Bali hier) is Canggu en precies daar vijf hele minuten scooteren vandaan, kun je logeren bijĀ Jungleroom Canggu. Zou je moeten doen wantĀ Jungleroom Canggu is fantastisch. Het 'hotel' bestaat uit een verzamelingĀ verschillende joglo's en typisch Indonesische huizen die de eigenarenĀ vanuit andere eilanden naar Bali hebben verhuisd. Ingewikkeld verhaal, maar daar komt het in het kort op neer. En het resultaat mag er op zijn zachtst gezegd zijn!

Kijk zelf maar.Ā Jungleroom Canggu is met stip een van de mooiste plekjesĀ om te verblijven op Bali (en dus meest centrale als Canggu je ding is) en bovendien hebben de eigenaren van werkelijk elk hoekje iets knaps weten te maken. Of dat alles is? Nee. HetĀ ontbijtje is top (dat is echt niet altijd het geval), je kunt er yoga doen, alleen even binnenwippen om eenĀ sapje te drinken en hadden wel al gezegd dat het 5 minuten scooteren naar CangguĀ is?? Afijn:Ā Jungleroom, je wil het.