Indonesie, Azi√ę26 juni 2017, door Maartje

Jungleroom Canggu Bali

Indonesie, Azi√ę, 26 juni 2017, door Maartje

Jungleroom Canggu Bali

We like Bali! Oke... Dat is een andere website ;-) maar die term geldt ook knetterhard voor team Barts Boekje, zeker nu we tegenwoordig ook een HQ-dependance op Bali hebben in de vorm van onze Milou. Ha!

Te toeristisch voor de één maar ons favoriete deel van het eiland (niet in de minste plaats vanwege het grote aantal te gekke eetadresjes: lees 22 x favoriet op Bali hier) is Canggu en precies daar vijf hele minuten scooteren vandaan, kun je logeren bij Jungleroom Canggu. Zou je moeten doen want Jungleroom Canggu is fantastisch. Het 'hotel' bestaat uit een verzameling verschillende joglo's en typisch Indonesische huizen die de eigenaren vanuit andere eilanden naar Bali hebben verhuisd. Ingewikkeld verhaal, maar daar komt het in het kort op neer. En het resultaat mag er op zijn zachtst gezegd zijn!

Kijk zelf maar. Jungleroom Canggu is met stip een van de mooiste plekjes om te verblijven op Bali (en dus meest centrale als Canggu je ding is) en bovendien hebben de eigenaren van werkelijk elk hoekje iets knaps weten te maken. Of dat alles is? Nee. Het ontbijtje is top (dat is echt niet altijd het geval), je kunt er yoga doen, alleen even binnenwippen om een sapje te drinken en hadden wel al gezegd dat het 5 minuten scooteren naar Canggu is?? Afijn: Jungleroom, je wil het.