13 maart 2020, door Michel + Renske

Theehuis ’t Bluk, Laren

13 maart 2020, door Michel + Renske

Theehuis ’t Bluk, Laren

Een lekker stekkie op een prachtig plekkie. Dat is Theehuis ’t Bluk in Laren. En wat we stiekem een verademing vinden: knakworsten op de kaart. Middenin ’t Gooi. Love it.

Theehuis 't Bluk

Theehuis 't Bluk

Op krap 7 minuten rijden van de snelweg, middenin het bos én aan de hei ligt Theehuis ’t Bluk. We got this thing met theehuizen, om de kneuterigheid en het lievige. Oh en om de taart, want die is bij het gemiddelde theehuis hartstikkehomemade en hartstikke om je vingers bij af te likken. Zo ook hier. Appel met slagroom, zoals het hoort. Ook de rest van de kaart is simpel en goed: pannenkoeken, bagels met zalm een salade geitenkaas. Oh en voor de kleintjes staan er. Knakworsten op het menu. Niks meer en niks minder; gewoon waar ieder kind blij van wordt.

Qua inrichting heeft ’t Bluk iets weg van een boerderij. Binnen en buiten staan oude rotan stoeltjes en als het ook maar even lekker weer is, vind je hier altijd wel een plekje in de zon. Voor het kroost is er een speelhuisje, een glijbaan en een schommel. Dat is nog eens ontspannen theeleuten.