14 oktober 2020, door Imara Milatz

fine dining aan je eigen tafel met: Thuis met Daalder

14 oktober 2020, door Imara Milatz

fine dining aan je eigen tafel met: Thuis met Daalder

Het zat er even weer dik in, het uiteten gaan. Wat is het toch een feest. De luxe en verwennerij die je krijgt. De kwaliteit van het eten en ook van de bediening. Daar worden we blij van. Nu moet iedereen zijn deuren weer sluiten en dat betekent ook weer elke dag creatief zijn in de keuken. We worden er verdrietig van, want wat gingen we af en toe graag naar buiten. Gelukkig gebruikt iedereen zijn creatieve geest om toch tot de klanten te komen. Ook Chef Dennis Huwaë van restaurant Daalder (of was het Edel by Dennis, blijft een gokje) brengt zijn 5-gangendiner weer op de kaart. Hij heeft hier in de eerste lockdown al harten mee verovert en dat gaat Huwaë deze keer ook doen met een extra beetje liefde. En dat vinden we iets om te vieren. Wij houden immers van Daalder, dat was al een aantal keer te lezen. Waar zit dat extra beetje liefde in? Simpel:

 

Thuis met Daalder

Thuis met Daalder

Als je denkt dat het een aangepast deliver menu wordt, dan heb je het helemaal mis. Bij Daalder is Daalder ook what you get. Het enigste verschil is uit eten op eigen adres. Vijf gangen lang fine dining waar een echt bezoek aan het restaurant pittig dichtbij lijkt te komen. Kaarsen op een mooie gedekte tafel en je bent klaar. Al zal water en wijn voor die ene keer zelf bijgeschonken moeten worden. Is niet erg. Het meeste werk doet de chef vooraf. Een compleet verzorgd menu inclusief wijn, kaasplankje en een hostess die komt checken of alles naar wens is.. Enne soms een chef. Ja je leest het goed. Voor a few lucky ones (iedere dag vijf random bestellingen) komt het restaurant compleet in huis. Voor deze geluksvogels komt Dennis of één van de koks achter de pannen staan. Hoef je alleen met water in de mond af te wachten. Dit vinden we luxe op een hoog niveau en dat in je eigen huis. Bravo voor team Daalder.

 

 

Iedereen die zo slim is om bij Daalder te bestellen kan het geweldige vijfgangendiner ophalen bij Daalder (Lindengracht 90) zelf of bij Edel (Postjesweg 1). Niet alleen het normale menu, ook een vegetarisch menu kan je in huis krijgen. Even lekker. Enne Dennis Huwaë is het kleine spul ook zeker niet vergeten. Gezinnen die met hun kinderen thuis een gezellige avond willen eten kunnen een kindermenu bestellen voor €19,50 p.p. We love it.

Restaurant Daalder