Nederland17 oktober 2022, door Teun Tielen

De perfecte tiny getaway in de natuur bij TinyParks

Nederland, 17 oktober 2022, door Teun Tielen

De perfecte tiny getaway in de natuur bij TinyParks

Van een tiny getaway wordt iedereen blij. Een paar dagen je vertrouwde stek achterlaten om er écht even uit te zijn. Het liefst een beetje op een unieke plek, die nog niet door de massa is ontdekt en waar je niet opeens bekenden tegenkomt. Het is en blijft een getaway ;). TinyParks is waar je moet zijn. Ze hebben twee (nummer drie is on the way) heerlijke locaties in de natuur waar je het hele jaar door terecht kunt. Op al die locaties kun je aansluiten bij gezellige family dinners en gezelligheid opzoeken in de huiskamer. Vervelen? Hier sowieso niet. We zetten alle TinyParks op een rijtje zodat jij je volgende getaway alvast kunt plannen.

Cast Away

Cast Away

Wil je glampen? Op naar Tiengemeten. Tienwattes? Tiengemeten is een eiland bij Rotterdam met heel veel water (duh) en groen. Zwemmen, suppen, terrassen, relaxen én socializen, bij Cast Away kan het allemaal. Op deze allereerste Tiny Parks locatie, waar we al eerder ons enthousiasme over deelden, is het goed toeven. Slapen doe je er in een bell tent, tipi of in de dome. Voor echte luxepoezen is er zelfs een hotelkamer. Ook heel mooi, maar als je geen valsspeler wil zijn sla je die deze keer over. Je slaapt tenslotte niet voor niks op een glamping.

Forest Cabins

Forest Cabins

I’ll be out in the woods. In een tiny house midden in het bos, om precies te zijn. De Forest Cabins van TinyParks liggen naast Nationaal Park Drents Friese Wold. Die Forest Cabins zijn alles behalve primitief en alles wat je nodig hebt zit erin (ja, dat past écht). Niet dat je het keukentje per se nodig hebt, want voor eten wordt dus gezorgd. Komen de muren tóch op je af, dan is er genoeg te beleven in de omgeving. Je kunt er volop fietsen, wandelen of natuurlijk een bezoek brengen aan de Hunebedden. When in Drenthe..

Laid Back Valley

Laid Back Valley

Laid Back Valley is de soon to be telg van de familie. Wederom een heerlijke plek, deze keer nét iets verder van huis, in de Belgische Ardennen. Inderdaad, eindeloos struinen, kanoën en vissen it is. Of niet. Het is jouw feestje en op de camping zelf is het ook reuzefijn.

TinyParks