Portugal, Lissabon29 augustus 2023, door Teun Tielen

Prinsheerlijk slapen bij Torel Palace in Lissabon

Portugal, Lissabon, 29 augustus 2023, door Teun Tielen

Prinsheerlijk slapen bij Torel Palace in Lissabon

Torel Palace ligt op een heuvel in hartje Lissabon. Dit blauwe 'paleis' bestaat uit drie gebouwen omringd door een tuin met zwembad. Aangezien het hotel op een heuvel ligt moet je even klimmen, maar die klim is het dubbel en dwars waard. Eenmaal aangekomen word je namelijk volledig in de watten gelegd. Prinsheerlijk slapen doe je bij Torel Palace in Lissabon.

 

 

Torel Palace

Torel Palace

Torel Palace doet haar naam eer aan. Ook van binnen zijn de blauwe herenhuizen helemaal gericht op kings and queens. Gasten worden in de watten gelegd in een koninklijke omgeving. Fluweel, kroonluchters, de whole shebang is aanwezig. Het interieur van iedere kamer is uniek en geïnspireerd op Portugese royals. De vrouw achter dit alles is de Portugese Isabel Sá Nogueira die bij haar eerste bezoek aan de plek al gefascineerd raakte door de plek. Haar doel was dan ook om gasten te laten ervaren hoe het gevoeld moet hebben om in zo’n herenhuis gewoond te hebben. Nou, dat is gelukt.

Prinsheerlijk verblijf

Prinsheerlijk verblijf

Echte prinsessen beginnen en eindigen hun dagen peaceful. Door te zwemmen in het zwembad op het dakterras en vervolgens met snacks en cocktails te genieten van het uitzicht. Aan koken doen ze al helemaal niet, als gast en wannabe prins(es) doe je er dan ook goed aan om aan te schuiven bij een van de twee restaurants van Torel Palace. Bij Black Pavilion eet je in een overdekte tuin, voor een fine dining verrassingsmenu kun je terecht bij 2Monkeys. Bij Torel snappen ze het wel.

Torel Palace