Nederland, Amsterdam10 maart 2020, door Imara Milatz

Trevi’s is de nieuwe plantaardige aanwinst van Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 10 maart 2020, door Imara Milatz

Trevi’s is de nieuwe plantaardige aanwinst van Amsterdam

Een gloednieuwe aanwinst in Amsterdam, daar is er weer één. De naam? Trevi’s. En Trevi's Amsterdam brengt de allereerste plantaardige Italiaanse cuisine naar onze stad. Naar de Pijp om wel te verstaan. Hoera! Die konden we nog wel gebruiken. Met name fijn is de bijkomstigheid dat je bij Trevi's af kunt halen in het (take away) restaurant. Eat in or take out (wij zijn stiekem vooral fan van het laatste, niet omdat het bij Trevi's niet gezellig is, maar omdat je er thuis nog meer en langer van kunt genieten).

Trevi's

Trevi's

Trevi’s heeft nog maar net haar deuren geopend en het belooft nu al wat. Vooral wat betreft dat Italiaanse eten: verwacht niet te veel pracht wat interieur betreft en laat je met name verrassen door de kookkunsten van chef Salah. Mega aanrader is dan ook om gebruik te maken van de take away optie. Die hebben ze en dan eet je, je plantaardige Italiaanse hap lekker thuis op. Zo neem je een stukje Italie mee naar huis, bij Trevi’s beloven ze zelfs dat je dan niet meer naar Italie hoeft. Maar goed, dat is misschien een tikkeltje overdreven.

Om alvast even te inspireren hebben we natuurlijk de lekkerste gerechtjes en tips van het restaurant genoteerd. Op het menu niet te missen: heerlijk Italiaanse gebakken brood met olijven pesto of geniet van de parmezaanse kaas. Kaas? Plantaardige kaas gefabriceerd van cashewnoten. Dit zijn dan ook stiekem wel de chef’s specialty’s. En de heerlijke spaghetti meatballs mag echt (echt!) niet ontbreken. Hierbij waren we bijna vergeten dat we plantaardig aan het eten waren. We noemen dit een knap staaltje kokkerellen.

Trevi’s