8 mei 2020, door Maartje

Uitwaaien op het strand? Hier kan het! Bij strandtenten is de ‘to go’ on fleek

8 mei 2020, door Maartje

Uitwaaien op het strand? Hier kan het! Bij strandtenten is de ‘to go’ on fleek

Nu de kids bijna weer gedeeltelijk naar school gaan (en ze dat zelf nog het allerleukst vinden ook), en er steeds meer 'mag' in ons eigen land, willen we er maar wat graag op uit. Zeker als de zon zich laat zien! Goed nieuws: de Hollandse horeca heeft zich waar mogelijk de afgelopen tijd kunnen voorbereiden en staan te popelen om iedereen te voorzien van ijsjes, huisgemaakt lekkers en drankjes. Op het strand, waar we ze immers het allerliefst uitlaten.

Noord-holland

Noord-holland

Aloha wijk aan zee: heerlijk deze strandtent. Altijd, en nu ook. Natuurlijk neem je hier koffie en appeltaart, maar mocht je meer trek te stillen hebben, dan zijn er ook burgers to go, zoete aardappelfriet en tortillawraps. Jam.

Ubuntu: Yes, bij Ubuntu kun je sushi afhalen: elke vrijdag, zaterdag en zondag. Wist je dat, als je sushi een beetje fijn prakt, en er een maaltijdpotje met bijvoorbeeld worteltjes van NaturNes Bio doorheen schept, je een perfect kindermaaltje hebt? Is zo. Enne: gratis bezorging in de omgeving.

Bergen Aan Zee: Zowel Strandpaviljoen Evi als De Jongens zijn open voor take out. Op alle dagen van de week kan je terecht voor verse sapjes, koffies en goede lunch.

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Strandpaviljoen Zuid: De friet boutique is open! De meest kindvriendelijke friettent van het land. Aanraders? Een lekker (zoet)aardappelfrietje (ook lekker in combinatie met de maaltijdpotjes van NaturNes Bio! Probeer eens je zoete aardappelfrietje met de doperwtjes te combineren: it’s a winning combination). Voor de ochtendwandeling op het strand haal je hier je koffie + croissant. Good to go.

Nomade beachhouse: open voor koffie, broodjes salade en meer. 

Strandtent de Pit (’s Gravenzande): Iedereen weet, een Pizza uit een hout-oven is toch wel het lekkerst. Wij gaan voor die pizza met venkelworst: perfect om te delen.

Zeeland

Zeeland

Strand loods 10: oelala. Bij strand loods 10 haal je nu een borrelbox met allemaal lekkers zoals bitterballen en kaasstengels. Maar ook bier, frisse en koffie voor erbij. En ijsjes, die ook.

Strand Ruig: Mmmm hier haal je de echte Zeeuwse garnalenkroketten voor take out. Daar zeg je echt geen nee tegen. Ook een optie: nog wat lekkers voor je avondmaal (dat moet je wel even van te voren bestellen).

De Domburgsche Bier- en Melksalon: Ok, niet echt een standtent maar met 5 minuten afstand tot het zand willen we deze niet overslaan. Ook hier alles to go, dus steun deze local en go go go richting het strand. Meer over deze topper uit Domborg vind je Little Escapes. Van Do t/m Zo 09:00 – 16:00.