Nederland4 januari 2021, door Michel + Renske

Nieuw: Ulmus bakkerij Amsterdam heeft een eigen winkel

Nederland, 4 januari 2021, door Michel + Renske

Nieuw: Ulmus bakkerij Amsterdam heeft een eigen winkel

Ja hoor, het is zo ver: Ulmus bakkerij heeft een eigen vestiging in Amsterdam! Waar ze zich eerst nog vestigden boven de espressofabriek in Amsterdam West (ook leuk!) hebben ze nu een eigen pand in de baarsjes. En wel op steenworp afstand van White label coffee op de Jan Evertstraat. Win-win noemen we dat (en een puik koffie + lekkers rondje stappentellen)

 

Al eerder schreven we over Ulmus bakkerij, lees hier maar eens.

Ulmus bakkerij

Ulmus bakkerij

We waren al vanaf het begin een groot fan want waar Ulmus eerst bakte voor de horeca gingen ze dat sinds de Corona situatie ook voor particulieren doen. Iets wat ons als muziek in de oren klonk. En nog steeds klinkt. Well, nu werd het dus ook tijd voor een eigen winkel. Nu ‘alleen’ nog als winkel, maar heel binnenkort is er ook koffie (to go) af te halen.

Bij Ulmus doe je je bestelling op de site (het assortiment wisselt er elke week en wordt op zaterdag online gegooid). Je haalt de online bestellen af op de zelf uitgekozen dag in de winkel (afhaal dagen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag). Bij Ulmus maken ze heerlijk zuurdesem brood, maar ze hebben er ook patisserie items om door een ringetje te halen, nom!

Het pand is knap en industrieel en hoe leuk om nu eindelijk de gezichten achter deze heerlijkheid in werkelijke lijve te zien. Bij afhaal staat je zakje al klaar. Kind kan de was doen en jij hebt een heerlijke brood en de lekkerste voorziening om op te teren.

Ook lekker: zoetigheid voor bij de koffie, zoetigheid voor na het eten – maakt het toch gewoon gezelliger. Dus here we go: de lekkerste patisseriezaken van Amsterdam voor het lekkerste gebak!