Amsterdam17 november 2020, door Anna Sophie Wellink

UNDERCOVER het Omakase restaurant van Kit is geopend en nu ook voor pick ups

Amsterdam, 17 november 2020, door Anna Sophie Wellink

UNDERCOVER het Omakase restaurant van Kit is geopend en nu ook voor pick ups

ja he hallo! Die hard sushi fans onder ons MOETEN Kitsanin wel kennen. Toch? Deze sushi god (mogen we best zeggen) begon als student met een omakase sushi restaurant in zijn studentenkamer in Amsterdam. Daarna ging hij door: bij The Dylan met een pop-up restaurant, verscholen achter een spiegel in de lounge. En sinds een poosje heeft Kit (we mogen Kit zeggen) zijn eigen restaurant in Amsterdam Oost. En om een beetje in die verscholen, pop-up-eske vibe te blijven is de naam van zijn nieuwe zaak: UNDERCOVER.

Well en toen... Pandemie. Verdorie. Echter: wie Kit kent, weet dat het aan creativiteit nooit ontbreekt. Nieuwsgierig? Sushi fan? Lees dan even verder.

UNDERCOVER

UNDERCOVER

Het nieuwe sushi restaurant is open sinds september 2020 maar u snapt… Take out is is bij nader inzien. Sushi take-out… Niks nieuws toch? Mis! Want mensen, het gaat hier dus echt niet om een sushi a la californaia roll met een verstopt stukje crab ofzo. Ben je mal. We hebben het hier over Kitsanin-stijl sushi! Zijn skills wat betreft het ware omakase vind er ontegenzeggelijk in terug.

Eet je vanavond alleen? Wat dacht je dan van de Tekka-Don. What? Ja Tekka-Don, een gerecht gemaakt van het beste deel van tonijn. Oh, en de maki van Kit mag je ook zeker niet missen. Samen met je friends? Ga dan voor de Full Tokyo Experience. Dat is een omakase diner voor vier personen. U snapt, deze gerechten zijn natuurlijk take away proof.

Schuif je bij Kit aan in zijn UNDERCOVER, dan gaat het allemaal nogal professioneel. Zodra de horeca weer open mag, als in gasten mogen ontvangen dan is Kit klaar om te shinen.

Wat dacht je van een hyper-veranderend chef’s menu. Hups terug in de tijd, op naar de geschiedenis van sushi ook wel de ‘Edo-periode’ van 1603-1868 in Japan. Iets met 20+ gangen gecombineerd met moderne details.

Pick-ups en thuisbezorgd van dinsdag tot zondag van 15:00 uur tot 21:00 uur. En stay tuned wat betreft de start van omakase. Dit wil je.

UNDERCOVER