1 oktober 2020, door Stephanie Zee

Merkjes voor je borsten & billen die hij/zij het liefst meteen uit wil trekken

1 oktober 2020, door Stephanie Zee

Merkjes voor je borsten & billen die hij/zij het liefst meteen uit wil trekken

We willen het allemaal; onvoorwaardelijk geadoreerd en aanbeden worden. Dag in, dag uit. En al wordt de liefde elk jaar een beetje sterker, we raken ook gewend aan elkaar tussen de lakens. Het is fijn, ja joh. En er is niks mis met een quicky. Of sokken in bed. Maar af en toe kan het avontuur wel een beetje aangewakkerd worden (daarvoor kwam eerder 'In Bed met Bart' tot leven)...

Begin bij het begin, ladies. Want uitkleden moet je toch. Dan kan je het maar net zo goed een beetje spannend maken. En we hoeven ons heus niet in de jarretels te hijsen – beloofd! Met iets dat fijn zit aan je lijf voel je jezelf meteen hartstikke sexy. En daar begint het eigenlijk echt. We hebben de mooiste merkjes voor je borsten en billen op een rijtje gezet. Let’s get your groove on, girls! 

Araks

Araks

Wie denkt dat alleen rode lingerie the key to stomende bedsessies is, heeft het mis. Alle kleurtjes komen voorbij in de duurzame setjes van het lingeriemerk Araks. Want seks is een feestje! Dus laten we onszelf versieren. En wat speelse geiligheid kan nooit kwaad. Het design zorgt ervoor dat jouw natuurlijke vormen mooi uitkomen, zonder dat het ordinair wordt. Daar houden we niet van (maar je mag echt nog wel stoute dingen zeggen in bed. Juist!) En extra feest: ze hebben net hun nieuwe lace collection gelanceerd. Die kan je heel langzaam uittrekken. Of aanhouden. Zo sexy vinden we het zelf.

Araks

Under Protection

Under Protection

Een merkje met een missie: proberen de mindset te veranderen dat sustainable lingerie niet glamorous (of sexy) is. En dat lukt ze aardig. Want zeg nou zelf: deze doorschijnende beha met bloemen op je tepels brengt je meteen in spannende sferen, toch? Under Protection loves all women, in all shapes and all sizes. Of je nou mandarijnen of dikke meloenen voor de deur hebt, slagen doe je er sowieso! En daarmee dan ook in de slaapkamer, want je voelt je hierin godvergeten sexy. Een cadeautje voor je borsten en billen. Wel zo eentje die je graag wil laten uitpakken…

Under Protection

"

Nog meer merken met een missie? Gotcha! We hebben onze favoriete duurzame en ethisch verantwoorde – kortom schoon ondergoed – merken in dit lijstje staan. En alles wat we tegenkomen? Komt er gewoon bij te staan.

"

Lé Buns

Lé Buns

Push up beha’s die je het liefst ’s avonds voor de TV meteen weer uit wil trekken? Bah, dat doen we dus niet meer. Gelukkig is er het merk Lé Buns. De items die zij maken, zorgen ervoor dat jouw borsten en billen nog net zo mooi uitkomen, terwijl het ook nog eens heel erg lekker zit. En de sporty vibe heeft wel iets kinkies, vinden wij. Kijk naar Jennifer Anniston met d’r spijkerbroek en witte T-shirt, daar kreeg ook iedereen het bloedheet van. Gooi die buns maar in de oven, wij nemen er graag een hap uit.

Lé Buns

Eres

Eres

Het Franse merk Eres zegt voor iedere mood wat wils te hebben (mag ook wel voor die prijs). Nou, komt dat even goed uit. Hoe dan? Je kan de tops en broekjes mix-and-matchen. Zo krijg je bijna het idee dat het custom made is. Dat voelt speciaal. En stiekem ook sexy. Alles even zacht met kant en zijde. En laat het nou nét een klein stukje van je tepel of billen zien. Zo blijft er wat voor de verbeelding over. Ook weleens fijn. Laat dat voorspel maar beginnen.

Eres

Gooseberry Initimates

Gooseberry Initimates

Voor wie zich prettig voelt in minder stof en als hobby op bilspierworkouts zit, is er Gooseberry InitimatesBetaal je ook meteen een fijner prijsje voor met zo weinig aan je lichaam. ‘Both sweet and daring’. Nou, dat is het zeker. Want de bondage-inspired lingerie met a little sweet delicate loveliness vinden we wel gedurfd. Maar beloofd: je voelt je net een fotomodel. Of toch net niet. Maar ach, het is het proberen waard, dare devils.

Gooseberry Initimates

La Perla

La Perla

En tot slot vast en zeker bekend, niets nieuws, maar absoluut onmisbaar in dit fijne lijstje. Geen sexy vluggertje in de douche of een onder-de-dekens- in-het-donker-wip met dit aan je lijf. We hebben het hier over romantisch en fully dedicated de liefde bedrijven. Urenlang. Met lieve woorden misschien zelfs wel. Ohhhh lala. Italiaans kant dat zó sexy is, dat elk stukje van je lichaam even de aandacht krijgt. Daar moet je wel wat voor neerleggen. Maar in ruil krijg je ge-ga-ran-deerd succes. En als je bedpartner de verleiding toch kan weerstaan, dan kan je er in ieder geval zelf heerlijk van genieten. Op je balkon. Met een bak stracciatella. En natuurlijk onder het genot van onze artikelen over de beste sextoys

La Perla