24 juni 2020, door Nina van Hilst

Van yoga en meditatie naar meer sex: Willie sextoys webshop

24 juni 2020, door Nina van Hilst

Van yoga en meditatie naar meer sex: Willie sextoys webshop

Na de jaren van yoga en meditatie, is het nu tijd voor meer sex. Huh, yoga en sex? Wat hebben die nu weer met elkaar gemeen? Heb je het over sex, met jezelf of een ander, dan gaat dat over het in contact zijn met jezelf. En die ander. Het gaat over voelen, acceptatie van jezelf en aanwezig zijn in het nu. Voel je hem? Meer sex dus. Nu zaten we meer thuis door corona, zonder de dagelijkse afleidingen, en plots schoot de aandacht naar sex omhoog. Of je nu al heel lang dezelfde partner hebt, datend bent of alleen, sexspeeltjes voegen altijd een leuke dimensie toe aan je seksuele beleving. We gaan graag naar de sextoys webshop Willie om te kijken wat ze voor gezelligs hebben.

Willie.nl

Willie.nl

Wanneer je op zoek gaat naar een sextoy dan wil je graag breed kunnen gluren wat er is. Toch? De één houdt van levensecht. De ander van strak vormgegeven. En dan natuurlijk nog weten wat er allemaal voor nieuws op de markt is. Want de markt in sextoys is ever evolving. Van clitorisstimulators met luchtdruk tot siliconen Ben Wa ballen. En van vibrerende slipjes tot sexschommels. Willie.nl bestaat al tien jaar en heeft dus enorme kennis van wat er raait en draait in sexland. Ze ontwikkelen zelf speeltjes en voeren merken van over heel de wereld.

Nu vallen we bij Bart toch wel voor de strakkere speeltjes. De Womanizer, Satisfyer en de We-Vibe Unite kun je met een gerust hart op je nachtkastje laten slingeren. Wat met een realistische dildo (hebben ze ook hoor) en de Rabbit vibrator (wie kent hem niet met zijn roterende bolletjes) toch een beetje gek over komt als de schoonmaakster komt. We houden van Willie. Keuze volop en het geeft je net dat extra zetje om meer tijd vrij te maken voor jezelf en sex.

Willie.nl

Want de markt in sextoys is ever evolving. Van clitorisstimulators met luchtdruk tot siliconen Ben Wa ballen.