15 mei 2020, door Maartje

cadeautje (voor jezelf): De Pleasurelab Moonshake™ massager via Willie.nl

15 mei 2020, door Maartje

cadeautje (voor jezelf): De Pleasurelab Moonshake™ massager via Willie.nl

We kunnen er écht geen genoeg van krijgen, van sexspeeltjes. We vroegen seksuoloog Eveline Stallaart het hemd van het lijf over haar favorieten (top 10 sextoys volgens Eveline), lichten zelf al een aantal van onze eigen lievelingen voor onder (en boven) de lakens uit (In bed met Bart: dit zijn onze favoriete seksspeeltjes) én willen af en toe een nieuwe ontdekking in het zonnetje zetten. In dit geval de De Pleasurelab Moonshake™ massager via Willie.nl. Een verrassend voordelige verrassing die we zomaar een nieuwe klassieker zouden willen noemen, niet in de minste plaats vanwege de looks, het 'zachte' gevoel en de veelzijdige extra's en opzetstukken.

De Pleasurelab Moonshake™ massager

De Pleasurelab Moonshake™ massager

De grootste verrassing toen we deze noviteit voor het eerst in handen kregen? De ‘gezellige’ uitstraling, het zijdezachte siliconen materiaal (velvet noemen ze het bij Willie.nl, en dat maakt eigenlijk heel veel sense) en de mooie kleur. De Moonshake (wij mogen Moonshake zeggen), is écht een cadeautje voor jezelf, dat vooropgesteld.

 

Maar het blijft niet bij die ene verrassing. Ha! Dat dacht jij. Nee hoor, zodra je ‘m gebruikt, zul je zelf merken dat zelfs het eenvoudigste gebruik een overheerlijke massage oplevert, en een voor geweldige clitorisstimulatie. De kop is namelijk verwarmd, en dat maakt een en ander nog net (nogal!) wat lekkerder. Neem ‘m vooral mee in bad of onder de douche, kan gewoon – vonden wij een extra groot feest. Wel even opletten: standje 1 is niet de zachtste maar de hardste stand. Rustig opbouwen heeft hier de voorkeur maar that’s on you natuurlijk.

En dan hebben we het nog niet over de splinternieuwe opzetstukken gehad: met deze paarse vriendjes verbouw je je roze genotsknots in een handomdraai tot een duo vibrator en/of partner vibrator. Er is de  Tickle Me, de Lick me Leaf (alsof je gebeft wordt, helemaal een aanrader in bad), de Hello Clitty (ow well hello, topnaam alleen al natuurlijk) en de Njoy 2 Get Her.

Hier schaf je hem aan