Nederland, Eindhoven18 oktober 2023, door Sanne Carbaat

Vegan Heroes in Eindhoven

Nederland, Eindhoven, 18 oktober 2023, door Sanne Carbaat

Vegan Heroes in Eindhoven

Alleen het interieur van Vegan Heroes in Eindhoven is al om van te smullen. Kleur, veel kleur, en dan met roze in de hoofdrol. Niet op de girly-girly manier, maar met ballen. Hardroze, zachtroze, knalroze, roze burgers, roze neon signs, roze banken, roze flamingo's en dan lekker donkergroen plantenbehang. Smullen, dat vinden we ervan. Je reinste Instagram walhalla. Maar goed, uiteindelijk schuif je aan voor het eten en dat is hier ook picobello in orde. Wel de guilty pleasures, maar dan alles plantaardig. Dat betekent in dit geval niet dat het ook gezond is he, het is niet díe vegan-tent. Knappe vleeseter die hier echt 'toch wel een stukje vlees mist'.

 

En hoezee: Vegan Heroes komt ook tot aan de deur! Via Thuisbezorgd.nl bestel je vrijwel het hele menu dat je ook ter plekke kunt bestellen.

 

Bestel bij Vegan Heroes

Vegan Heroes

Vegan Heroes

De missie is simpel: lekker eten met verse groenten, vleesvervangers van goede kwaliteit en gewoon heel veel smaak. Simpel, maar toch anders. Allersimpelst als je het gewoon laat bezorgen door de lui van Thuisbezorgd.nl. Vegan fast food met namen als rumbly in your tumbly, lord of the fries en sweet ‘n shy, potato fry. Daarvoor moet je bij Vegan Heroes wezen. Soms heb je gewoon zin in een lekker vette hap, maar niet per se in vlees. Naast roze burgers en allerlei soorten shoarma en kapsalon hebben ze er ook worstenbroodjes. Zonder vlees dus. En als je daar een goede van weet te bakken, mag je je zonder gêne een held noemen.

Bestel bij Vegan Heroes

 

 

 

Thuisbezorgd