Nederland, Eindhoven10 september 2023, door Teun Tielen

de beste adressen voor thuisbezorgd.nl in Eindhoven

Nederland, Eindhoven, 10 september 2023, door Teun Tielen

de beste adressen voor thuisbezorgd.nl in Eindhoven

Eindhoven de gekste. En de gemakkelijkste. Want waarom zou je koken als je ook eten kunt laten bezorgen? Iedere dag eten bestellen is misschien een tikkeltje overdreven, maar een portie eten laten bezorgen door Thuisbezorgd.nl op zijn tijd is zo gek nog niet. Bij deze restaurants in Eindhoven wil je bestellen.

 

Bestel  bij Thuisbezorgd.nl

SeaBas - The Urban Fisher

SeaBas - The Urban Fisher

Verse vis in Eindhoven: SeaBas – The Urban Fisher zorgt ervoor. In de avond gaan de boten de zee op, ‘s nachts wordt de vis ingekocht en in de ochtend wordt ‘ie afgeleverd bij het restaurant om vervolgens ‘s middags of ‘s avonds bij jou te worden Thuisbezorgd om jouw maag in te zwemmen. Kibbeling, fish and chips, gevulde vis, vis in een bowl, of vis op brood. Uiteindelijk is er maar één ding dat telt: vis in je buik.

Bestel bij SeaBas – The Urban Fisher

Flavor and Spice

Flavor and Spice

De kaart van Flavor and Spice is een tikkeltje bescheiden, maar alles wat erop staat heeft zeker flavor én spice. Het liefst zou je alles thuis laten bezorgen, maar zo bescheiden is de kaart nu ook weer niet. Wil je toch van alles een beetje proeven, bestel dan de mezze met het beste wat ze te bieden hebben. Onder andere gegrilde aubergine met paprika, vega(n) kip met pruimen, gehaktballen in tomatensaus met erwtjes en zirishk tjalauw. Alles goed op smaak gebracht met kruiden als komijn, kardemom, saffraan en zure wilde bessen.

Bestel bij Flavor and Spice

Geronimo

Geronimo

Restaurant Geronimo is vernoemd naar een beroemd Indiaans opperhoofd en filosoof. Zijn motto was ‘While living, I want to live well’. Bij goed leven hoort goed eten en drinken: fine food & wine it is. Die verfijnde gerechten kun je nuttigen tijdens een culinair avondje uit, maar óók tijdens een culinair avondje thuis. Het enige waar je dan extra je best op moet doen is het presenteren van je maal op een knap bordje. Vergeet niet om meteen wijn mee te bestellen.

Bestel bij Geronimo

Bagel&Juice Strijp

Bagel&Juice Strijp

Bij Bagel&Juice Strijp bestel je bagels en sapjes. Dat zijn niet zomaar bagels, maar exemplaren die worden geïmporteerd vanuit New York waar ze worden gebakken door één van de beste bagelproducenten ter wereld. De muffins worden wel in Eindhoven gebakken, sapjes worden vers geperst en ze hebben zelfs hun eigen koffiemerk. Alleen een bagel bestellen is dus geen optie, het zou zonde zijn om de rest niet te proeven.

Bestel bij Bagel&Juice Strijp

Foodgasm

Foodgasm

Ooit een foodgasm gehad? Vast wel, en dan weet je dus ook dat dat voor herhaling vatbaar is. Zo niet, dan moet eens de eerste keer zijn. Met de gerechten van Foodgasm komt dat vast goed. Indiase curry’s, rijstgerechten, en  met naanbrood on the side. Voor een extra intens foodgasm bestel je de box met van alles wat.

Bestel bij Foodgasm

Vietnamama

Vietnamama

Mama’s koken het allerlekkerst, maar Vietnamama kan er ook wat van. De vietnamami’s koken met veel liefde allerlei lekkers volgens Vietnamese recepten. Spring rolls, bun bowls, rice bowls en natuurlijk ook loempia’s. Allemaal met huisgemaakte saus voor extra smaak. Ben je zelf mama en heb je geen zin om te koken, dan bestel je gewoon bij Vietnamama.

Bestel bij Vietnamama

IJssalon Kees

IJssalon Kees

Zin in zoet maar écht geen zin om de deur uit te gaan. Het komt zeker wel eens voor. IJsje bestellen en klaar is Kees. IJssalon Kees heeft lekker ijs dat bij je thuis wordt bezorgd voor het gesmolten is. Op een hoorntje gaat dat helaas niet lukken, maar gelukkig kun je die er los bij bestellen zodat je je thuis je eigen ijsje kunt bouwen. Ook goed idee voor een last minute ijsjes versieren middagbesteding met de kids!

Bestel bij IJssalon Kees

Vegan Heroes

Vegan Heroes

Vegan fast food met namen als rumbly in your tumbly, lord of the fries en sweet ‘n shy, potato fry. Daarvoor moet je bij Vegan Heroes wezen. Soms heb je gewoon zin in een lekker vette hap, maar niet per se in vlees. Naast roze burgers en allerlei soorten shoarma en kapsalon hebben ze er ook worstenbroodjes. Zonder vlees dus. En als je daar een goede van weet te bakken, mag je je zonder gêne een held noemen.

Bestel bij Vegan Heroes

Oriental Green House

Oriental Green House

De familie die Oriëntal Green House runt zit niet stil. Aziatisch, Sushi, en Japanse Teppanyaki, ze zijn van alle keukens thuis. Wanneer je geen zin hebt om naar de rand van de stad te trekken om aan te schuiven in hun pand met groene pilaren kun je die keukens ook lekker thuis laten bezorgen. Hele maandmenu’s vol kip, gyoza’s en bief, rijk gevulde rijsttafels of een bescheiden paar garnalen of stokjes kipsaté. Het kan allemaal.

Bestel bij Oriëntal Green House

 

 

 

 

De Frietbar

De Frietbar

Save the best for the last. Friet (friet ja, patat kennen ze hier niet) gaat er altijd wel in. De friet van de Frietbar zeker. Hier bereiden ze je goudgele vrienden op allerlei verschillende manieren. Naast klassieke frieten staan er onder andere Italian truffle fries en bacon cheese fries op het menu. Niet zo’n zin in friet? Of wil je gewoon iets extra’s? Snacks en burgers hebben ze ook in alle soorten en maten. Net als belegde broodjes.

Bestel bij de Frietbar