1 maart 2021, door Maartje

O help, wáár vind ik een fatsoenlijke (en zelfs léuke) voedings-BH?

1 maart 2021, door Maartje

O help, wáár vind ik een fatsoenlijke (en zelfs léuke) voedings-BH?

O help, wáár vind ik een fatsoenlijke (en zelfs léuke) voedings-BH? Of... Bestaan die überhaupt? Jawel dus. Heus. Al moet je wel echt even op zoek gaan. Doen we voor je - we zijn immers de beroerdste niet. Zie onderstaand lijstje en houd 'm in de smiezen: dikke kans dat we naar aanleiding van dit bericht meer tips krijgen en dan zullen we 'm aanvullen. But first things first: met deze voedings-BH's kun je heus wat.

Boob Design

Boob Design

Eigenlijk mag deze lijst best kort zijn: Boob Design staat bovenaan en als je hierna stopt met lezen, is dat helemaal goed. Alle BH’s van Boob Design zijn namelijk oprecht mega comfortabel en toch nog steeds cute. Ze geven ondersteuning aan je zware borsten (alleluja) en trekken recht als het allemaal weer wat slapper is (thank you very much). En dat niet alleen: het label heeft ook fraaie en al even comfortabele (zwangerschaps)leggings en shirts. Alles in basic precies-goed kleuren en een hele goede prijs-kwaliteit verhouding.

Francis & Henry

Francis & Henry

Leuk, leuker, leukst is dit merk. Francis & Henry heeft namelijk de meest comfortabel ontwerpen van de zachtste stoffen voor mama’s. En niet alleen daarom is het zo’n top merk ook vanwege de gedachtegang achter de producten. Francis & Henry vonden dat het ook leuk moest kunnen, dat borstvoeding geven. De meest comfortabele setjes en dan ook nog fleurig.

lees meer

Bon Prix

Bon Prix

In de categorie Barts Budget: Bon Prix. Yes, klinkt misschien gek maar Bon Prix heeft een hele comfortabele katoenen voedingsBH voor nog geen 20 euro die geen prik-dingen heeft maar wel stevig is en die het ook goed doet met een grote maat.

Mommy Darling Bralette van Love Stories

Mommy Darling Bralette van Love Stories

Toegegeven, je moet er op de site van Love Stories Intimates echt even goed naar zoeken maar hij is er echt: de Mommy Darling Bralette. Een voedingsBH in tijgerprint die sowieso de leukste van het stel is. Zoals bij de meeste bralettes van Love Stories geeft ook deze BH niet superveel support maar dat losten wij op door een stevig/strak hemd standaard aan onze onderkleding toe te voegen (Boobs Design heeft fijne!) – opgelost! Hier shop je ‘m

En een toegift: een Draagbare, electrische kolf

En een toegift: een Draagbare, electrische kolf

Een kleine toegift dan nog, omdat-ie ons leven zoveel gemakkelijker heeft gemaakt: de draagbare, draadloze electrische (jawel, dat allemaal) kolf van Willow. Dat is zoals het klinkt dat het is: je zoekt de juiste maat (dat is wel belangrijk) en dan ontvang je twee oke-draagbare (je moet er wel even een strakke top overheen doen wil je echt de down earth facing dog pose willen doen zoals de website beweerd) cups die je over je borsten doet (joh) en die kolven terwijl jij je handen vrij hebt. Dat noemen we nou nog eens ‘handjes op elkaar’ voor de makers achter Willow!

 

Willow Pump