Nederland28 maart 2021, door Imara Milatz

Kids to go: bartjes mini borrel, borrelen met de koters

Nederland, 28 maart 2021, door Imara Milatz

Kids to go: bartjes mini borrel, borrelen met de koters

Dag winter en hallo lente. Of nou ja, voor Nederlandse begrippen dan, want april doet écht wat ie wil dit jaar. Geeft niets, want deze borrelpakketten kan je met de mini overal opeten. Picknick in het park na een wandeling? Check. Thuis onder een dekentje en met een film? Ook geen probleem. Borreltime it is!

Amsterdam

Amsterdam

House of Watt – Proost uit (Amsterdam) Oost is hét ideale pakket om jezelf (en je gezin, natuurlijk) cadeau te doen. Want hallo zeg, u ontvangt: wijn, bier, limo (!), worstjes, nootjes, chocolade en wat wel niet meer. Iedereen blij dus. En vol.

LindenhoffOh how we love Lindenhoff. Hét standaard adres voor feestelijke aangelegenheden. Deze heerlijke landgoed winkel op 20 minuten van de hoofdstad heeft nu ook fijne borrelpakketten. Nog fijner is dat je ze zelf samen mag stellen (naar de wensen van het hele gezin) met alle producten van kleinschalige boeren, slagers en kaasmeesters. Perfect.

De Borreltas voor Foodsnobs – De Borreltas werd in het leven geroepen om Neerlands favoriete horeca leveranciers te helpen gedurende de ‘intelligente lockdown 2020’. En daar komen iedere keer weer verrassende en te gekke pakketten uit.

In the end is het vooral gewoon lekker zelf borrelen en de koters af en toe ook iets lekkers toe snoepen. Al zijn ‘de onze’ al blij met een blik Nutripops van NaturNes Bio. Lekker graaien in het blik en snacken van het tussendoortje.

Utrecht

Utrecht

Loft88 – zoete aardappel pannenkoekjes voor de kids en dan vooral gewoon voor je zelf bestellen waar je zin in hebt? Precies, de perfecte borrel scoor je bij Loft88. Zij blij en (vóóral) wij blij.

Blik & Burgers – normaal dé Utrechtste plek waar de kids los kunnen gaan in de speeltuin en wij neerstrijken op een (terras)stoel om massaal aan de ‘bakkies’ te kunnen. Nu even anders, maar niet heel veel minder leuker hoor. Een heus Bliks Belevings pakket steelt er immers de show. Speciaal samengestelde pakketten met iedere keer weer een ander thema. Dat zijn boxen gevuld met (lekkere) activiteiten. Heerlijk!

Den Haag

Den Haag

Café Blossom – het gezellige Haagsche café Blossom lijkt iedere keer weer met een gezellig kidsproof pakket te komen. Met de kerst haalden we er al een diy speculaaspop-pakket af en zo maak je vaste klanten. Next time the brunch box? Of the high tea, anyone?

Hof van Duivenvoorde – Technisch gezien niet helemaal Den Haag, maar wel in de buurt. En voor de borrelbox van Hof van Duivenvoorde wil je (grote kans) best wel een stukje rijden. Dipjes, nootjes, kaasjes en groente snacks waarop de kids lekker los kunnen gaan.

De Foodhallen – te maken met kieskeurige miniborrelaars?! Neem dan eens een kijkje bij de foodhallen (Den Haag) en je kunt bijna voor iedereen een aangepast borrelpakket samenstellen. Liever niet te veel moeite doen? Dan kun je ook altijd nog voor de Foodhallen Flavours Box gaan.

Lekker borrelen met de koters, doen! En dan de hele middag spelletjes spelen met het hele gezin (de leukste verzamelden we hier) of terugtrekken in een heerlijk kidsproof vakantievertrek? Toe maar.

There's more!

There's more!

Kids proof? Zeker! Maar er is meer. We maakten een lijst met bestelboxen door het hele land én door Amsterdam alleen.

 

Rotterdam

Rotterdam

Dudok – een beetje smokkelen never hurt nobody. Bij Rotterdam based Dudok, scoor je high tea pakketten met alles (alles) erop en eraan. Brunchen is immers gewoon een borrel disguised in de vroegere uren, non? Ook de Arnhemse en (Den) Haagse Dudoks zijn in the game.

Juffrouw van Zanten – ook in deze tijden maakt Juffrouw van Zanten menig Rotterdammer blij. Er worden heuse pakketten samengesteld waar behoorlijk van genoten wordt. Vóóral de koters. Voor de kids vind je er namelijk cakepops en kindermuffins. Kan niet misgaan.

Nederland

Nederland

Crisp – maak het je deze feestdagen vooral gemakkelijk en shop voor al die borrel happen via Crisp. Je gaat jezelf dankbaar zijn. En je (mini-)gasten jou ook.

Olijck x borrel experience misschien wel dé ultieme (online) borrelzaak van ‘t land. Hier staat alles in het tekenen van borrelen en daarmee weten ze de meest uiteenlopende pakketten samen te stellen. Een heerlijke familybox? Just what the doctor ordered! 

No Rules Pizza – de pizza van driesterrenchef Jan Jacob Boerma kun je nu door het hele land bestellen en daar worden we blij van. Welk kind houdt er nu niet van pizza? Precies, bestellen dus.