11 juni 2020, door Maartje

waar shop je online bloemen? Nou, hier!

11 juni 2020, door Maartje

waar shop je online bloemen? Nou, hier!

Ja, we tuigen met liefde en plezier ieder weekend nog onze favo bloemenstal, dat voorop. Maar op één been kun je niet leven (sort of speak) en slecht één bossie in huis doet het toch net niet voor ons. Dus vullen we dat aan met online bloemen-abonnementen en fleurige single scores. 

Die online bestelservices leveren namelijk eigenlijk standaard bloemen die rechtstreeks van de kweker komen en truth be told: ze staan steevast langer dan de bloemen die we bij eerder genoemde stal scoorden. Geeft niks, is ok, want het shopmoment is part of the fun. Maar toch, het maakt dat we onze online bestellingen net zo lief hebben. Hier shoppen we ze zelf het liefst. Graag gedaan

(pioen)rozen

(pioen)rozen

Ja! Now is the time! Het mooiste bloemenmoment van het jaar: pioenrozenseizoen. Een seizoen dat altijd veel te kort duurt en dus zetten we bij voorkeur ons hele huis vol met de grote sierlijke (zachtroze en wijnrode) rozen. Geen idee hoe het bij jullie is, maar zodra wij op de markt of bij onze favoriete bloemenstal komen, zijn ze meestal al weer weg. Balen! Hebben we wat op hoor: Surprose, een digitaal bloemenbestelportaal waarbij je rozen direct van de kweker thuis geleverd worden: Surprose.nl

Korting? Hebben we! Check maar hier

Hold

Hold

Waar veel kleine bedrijven de deuren (tijdelijk) moeten sluiten, besloot bloemenbezorg start-up HOLD tot een vervroegde start. Op de website van HOLD zijn ze daar heel helder over:

Het voelt gek om in deze tijden met iets te beginnen. Maar juist nu kun je een boeket goed gebruiken, met bloemen die je een fijn gevoel geven. Zo staat de eucalyptus bijvoorbeeld voor bescherming en de olijf voor hoop.

Maar ook zit er een dosis liefde en vrolijkheid in. Het is immers lente! Tevens help je hier de kwekers mee. Daarom kiezen wij er juist nu voor onze eerste boeketten te bezorgen.

Lees meer

Bloomon

Bloomon

Tsja, we kunnen er lang of kort over zijn maar bloomon, het allermooiste Nederlandse bloemenabonnement, blijft gewoon een fantastische keus. Dat begon een aantal jaar geleden al met het geweldige plan om écht mooie bloemen, zo’n kleurrijk boeket dat je altijd in de bladen ziet maar zelf nooit voor elkaar krijgt, op ‘afroep’ (tweewekelijks bijvoorbeeld, of een keer per maand – je kunt dit altijd weer aanpassen dus je zit nergens aan vast) thuis te gaan bezorgen, inclusief die precies goede, van nonsense verstoken glazen vaas. De bezorgbloemen zijn immer vers, komen direct van de kweker en blijven eigenlijk altijd 2 weken staan. Dat is wat we noemen ‘waar voor je geld’. Dat is het sinds dag 1, en die verrukkelijke bloemen zijn en blijven een topkeus, maar bloomon blijft zichzelf – uiteraard – ontwikkelen. Waarvan acte.

Lees meer