24 april 2023, door Isa de Laat

Ik heb het koud en neem mee: het warmtekussen Ploov

24 april 2023, door Isa de Laat

Ik heb het koud en neem mee: het warmtekussen Ploov

Koud, warm, koud, warm: hoewel we echt al wat zonnige dagen hebben gehad en de zon de afgelopen weken af en toe lekker op onze bol scheen, is de zomer voorlopig nog niet in zicht. Zo’n typisch weertje waarbij het in de zon een lekkere temperatuur is, maar het in de schaduw en binnen in huis nog erg koud is. En dat willen we dan weer niet: we want summer! Oplossing? Een warmtekussen! Een wat? Een kussen met infrarood verwarmingselement die je heerlijk warm houdt wanneer de zon ons weer even in de steek laat deze maanden. Stoov® heeft warmtekussens die tot 42°C verwarmen en die je zo naar de zomermaanden brengen. Ideaal voor de frisse avonden en de koukleumen onder ons én ook nog eens een stuk duurzamer. En mocht je zelf nou niet zo'n koukleum zijn en je kent er wel eentje, dan is dit het ideale cadeau om te geven. Blij zullen ze er zeker mee zijn. Lees alles over Stoov en waarom je er een móét hebben of geven.

We want summer

We want summer

Nu het zonnetje zich weer eens wil laten zien en we met een jas aan buiten eindelijk weer prima kunnen vertoeven, willen alleen de benen en billen nog wat warmte. Een kussen onder de bips dus, of op je schoot voor de benen. Daardoor is de Ploov het ideale beetje warmte voor een heerlijke picknick, frisse lentebarbecue of om gewoon eventjes te chillen in de lounge set in de tuin.

In de zomer zien wij ons al helemaal hangen in de hangmat met de Ploov. Wij zeggen: drankje erbij en niks meer aan doen.  Met het warmtekussen geen excuses meer om binnen te blijven en de vitaminen over te slaan. Mocht je net als wij het kussen mee naar buiten nemen, de buitenhoes is eenvoudig schoon te maken en wasbaar. Vanaf nu: no more excuses. 

 

Een Ploov onder de arm en gaan

Een Ploov onder de arm en gaan

En wanneer we écht verlangen naar een Ploov is tijdens de maandelijkse menstruatiekrampen. Weg kruik, hallo warmtekussen. Stoov® maakt gebruik van de infrarood warmtetechnologie: Far Infrared. Naast warmte en comfort stimuleert dit de bloedsomloop. Dat houdt in: spieren ontspannen en pijn wordt verlicht. Zo lijkt menstruatie bijna een feestje (oke, dat is een pietsie overdreven – maar toch- you get it). Dat kussen gaat dus mee naar bed met de krampen en op de bank tijdens een filmpje.

De Ploov van Stoov®

De Ploov van Stoov®

Van bed, naar terras en de picknick: de Ploov slepen we overal mee naartoe. Met het vliegtuig naar de zon of de verwarming tien graden omhoog, zo krijg je het inderdaad wel warm. Goed voor de portemonnee? Duurzaam? Nee, nee en nog eens nee. Het Nederlandse merk Stoov® kwam met de oplossing die mensen verwarmt in plaats van de planeet en ook nog eens stijlvol is. Win-win-win! Het merk verkoopt dus warmtekussens, de zogeheten Ploov.

De Ploov heeft een ingebouwd 12 watt infrarood verwarmingselement die tot 42°C verwarmt. Het kussen heeft een wasbare hoes, wij zijn fan!

Knitted en velvet ploov

Knitted en velvet ploov

En als je dan er voor kiest om inderdaad zo’n Stoov Ploov aan te schaffen (geloof ons, hier ga je écht geen spijt van krijgen) dan wordt het kiezen. Of niet, hoeft niet natuurlijk. Maar laten we reëel blijven. Je hebt keuze uit verschillende stoffen, zo heb je onder andere de Knitted Ploov en de Velvet Ploov. Beiden doen het oog goed en beiden lekker zacht.

De Knitted versie heeft een voorkant van mooi gebreide stof van lekker zachte katoenmix (katoen en acryl). De achterkant is van stevig katoen en niet gebreid. Makkelijk als je even verandering wilt; je draait ’em om en hebt een ander aanzicht.

De Velvet versie heeft een zachte velours stof met een lichte glans. De synthetische velvet stof is gemaakt van gerecycled PET en is easy schoon te maken.

En als laatste de kleur, beide varianten komen in verschillende kleuren. En eerlijk is eerlijk, ze zijn allemaal mooi. Dus kiezen wordt misschien lastig, maar de verkeerde keuze is geen optie.

De temperatuur thuis

De temperatuur thuis

Veel thuis aan het werk? En krijg je het koud van al dat stilzitten? Maar wil je niet de hele dag die kachels laten loeien vanwege de mega rekening die je dan te wachten staat? Snappen we. Ook hier is de Ploov van Stoov dan ideaal; een heerlijk warmte steuntje in de rug en geen gezeur met het regelen van de temperatuur (koud, warm, koud, we kennen het allemaal). Met een druk op het smartlabel van het kussen is de Ploov warm en met twee of drie keer drukken verander je de temperatuur. En ook als je last hebt van dit probleem op kantoor is de Ploov je beste vriend, makkelijk mee te nemen op de fiets of in de auto. Koud zul jij het voorlopig niet meer hebben.

Stoov®