5 april 2022, door Isa de Laat

Ik heb het koud en neem mee: het warmtekussen Ploov

5 april 2022, door Isa de Laat

Ik heb het koud en neem mee: het warmtekussen Ploov

Koud, warm, koud, warm: hoewel maart echt wel wat zonnige dagen heeft en de zon de afgelopen weken af en toe lekker op onze bol scheen, is de zomer nog lang niet in zicht. Zo’n typisch weertje waarbij het in de zon een lekkere temperatuur is, maar het in de schaduw en binnen in huis nog erg koud is. En dat willen we dan weer niet: we want summer! Oplossing? Een warmtekussen! Een wat? Een kussen met infrarood verwarmingselement die je heerlijk warm houdt wanneer de zon ons weer even in de steek laat deze maanden. Stoov® heeft warmtekussens die tot 42°C verwarmen en die je zo naar de zomermaanden brengen.

De Ploov van Stoov®

De Ploov van Stoov®

Van bed, naar terras en de picknick: de Ploov slepen we overal mee naartoe. Met het vliegtuig naar de zon of de verwarming tien graden omhoog, zo krijg je het inderdaad wel warm. Goed voor de portemonnee? Duurzaam? Nee, nee en nog eens nee. Het Nederlandse merk Stoov® kwam met de oplossing die mensen verwarmt in plaats van de planeet en ook nog een stijlvol is. Win-win-win! Het merk verkoopt dus warmtekussens, de zogeheten Ploov.

De Ploov heeft een ingebouwd 12 watt infrarood verwarmingselement die tot 42°C verwarmt. Het kussen heeft een wasbare hoes die is op te laden met een USB-kabel (Hallo, hoe easy-peasy). Eventjes stekkeren dus, en daarna weer lekker onder de arm mee. Geen kabeltjes of gedoe, gewoon handig. Wij zijn fan!

Een Ploov onder de arm en gaan

Een Ploov onder de arm en gaan

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: er is een moment waarop we sowieso massaal verlangen naar een Ploov. De maandelijkse menstruatiekrampen – weg kruik, hallo warmtekussen. Stoov® maakt gebruik van de infrarood warmtetechnologie: Far Infrared. Naast warmte en comfort stimuleert dit de bloedsomloop. Dat houdt in: spieren ontspannen en pijn wordt verlicht. Zo lijkt menstruatie bijna een feestje (oke, dat is een pietsie overdreven – maar toch- you get it). Dat kussen gaat dus mee naar bed met de krampen en op de bank tijdens een filmpje.

De voorkant van het kussen wordt warm en is gemaakt van één van de diverse stoffen die ze verkopen. Zo is er bijvoorbeeld een Ploov van wol, helemaal trendy in je interieur toch?  De achterkant is altijd gemaakt van grijze stof.

Gethuiswerk

Gethuiswerk

En hoewel we dat thuiswerken misschien allang beu zijn – of juist onze draai eindelijk hebben gevonden – is dat regelen van de temperatuur thuis ook een gedoe. Daar gaan we weer: koud, warm, koud, warm. De Ploov van Stoov®  is dan zo’n heerlijk warm steuntje in de rug. Met een druk op het label van het kussen is de Ploov warm en met twee of drie keer drukken verander je de tempratuur. Mag je eindelijk weer naar kantoor na al dat gethuiswerk? De Ploov gaat makkelijk mee op de fiets of in de auto naar je kantoor.

 

 

We want summer

We want summer

Maar nu het zonnetje zich weer eens wil laten zien en we met een jas aan buiten eindelijk weer prima kunnen vertoeven, willen alleen de benen en billen nog wat warmte. Een kussen onder de bips dus, of op je schoot voor de benen. Daardoor is de Ploov het ideale beetje warmte voor een heerlijke picknick, frisse lentebarbecue of om gewoon eventjes te chillen in de lounge set in de tuin.

In de zomer zien wij ons al helemaal hangen in de hangmat met de Ploov. Wij zeggen: drankje erbij en niks meer aan doen.  Met het warmtekussen geen excuses meer om binnen te blijven en de vitaminen over te slaan. Mocht je net als wij het kussen mee naar buiten nemen, de buitenhoes is eenvoudig schoon te maken en wasbaar. Vanaf nu: no more excuses. 

Speciaal voor jou hebben we een kortingscode gekregen. Gebruik kortingscode: BartxStoov voor 15% korting op een  product van Stoov naar keuze.

Stoov®