26 oktober 2019, door Michel + Renske

We kunnen er niet meer omheen: kidslabel Mingo is hot

26 oktober 2019, door Michel + Renske

We kunnen er niet meer omheen: kidslabel Mingo is hot

Mingo, we kunnen (en willen) er niet meer omheen. In elke goede kidsstore vind je het jonge Nederlandse kinderkledingmerk en in elk tijdschrift dat we lezen, zijn ze te zien. Mingo is hot. Hotter dan hot. Dat mogen we best toejuichen, om twee eenvoudige redenen: 1) we houden van Nederlands makelarij en 2) we houden van kleur. En Mingo is absoluut kleur.

Mingo

Mingo

Maar het belangrijkste is nog wel dat Mingo steengoed is in het maken van de juiste precies goede basics voor kleine lijfjes. We spreken uit ervaring: de basis legging van Mingo gaat zéker twee jaar mee (koop groot! dan is het eerst een baggy broekje waarvan je de pijpen op kunt rollen, en later is-ie zoals ie bedoeld is). Twee jaar, zonder dollen, zonder gaten, zonder scheuren. Wel zo duurzaam ook. Bovendien wast Mingo alle items in lekkere kleuren en  printjes, en zijn de stoffen zacht en kwalitatief (twee jaar mensen, twee jaar!).

Mingo maakt verschil tussen wisselende collecties en een vaste ‘basic’-collectie. Die laatste, de basiccollectie dus, is precies zoals de naam doet vermoeden. Basic. Hartstikke. Maarrrrr, wel met een leuke twist! Alles zwart-wit maar dan wel met een streepje, een stipje of gewoon echt superclean (en dan doen de stoffen de rest).
De herfst-winter collectie van 2019 kent lekker veel bruin (houden we van, want leuk voor boys en girls), diep donkerrood en leuke dierenprintjes. Gelukkig zijn er ook nog de fijne, ouderwetse streepcolletjes (which we love!).
Om het feest compleet te maken maakt Mingo enkele kidsitems ook in ‘adult’-size. Enjoy shopping!
Ps. vergeet vooral ook niet even te kijken naar de mooie salopette (wat basically gewoon een chic woord voor tuinbroek is); die van Mingo zijn te gek!