23 mei 2019, door Barts Boekje

Weekendtip: Oppo Ice Cream Cocktail pop-up in de Tunes Bar Conservatorium Hotel

23 mei 2019, door Barts Boekje

Weekendtip: Oppo Ice Cream Cocktail pop-up in de Tunes Bar Conservatorium Hotel

Heb je de titel van dit stuk goed op je in laten werken? Want deze komt - zeker met het mooie weer - bijzonder goed uit! IJs + cocktails in een van de mooiste hotels van Amsterdam - alles waar we van houden. En waarom zou je daar dan geen combi van maken. Dat is preciés wat ze doen bij de Tunes Bar (toeval bestaat niet, zou je zeggen). Van 23 t/m 26 mei kun je hier namelijk genieten van cocktails met ijs bij een te leuke-moet-je-naartoe-gaan pop-up cocktail bar.

En het is niet zomaar ijs. Wat dacht je... Het is Oppo ijs (mocht je daar niet bekend mee zijn, leggen we dat hier onder nog even uit)! Oppo ijs in een cocktail? We praten je bij.

Tunes Bar

Tunes Bar

Oppo ijs is hier al een tijdje favoriet. Het is namelijk ijs dat laag is in calorieën. Heus niet dat we bang zijn voor calorieën hoor, maar in dit geval betekent het simpelweg dat we meer ijs kunnen eten voor minder. Dat is, basicaly, gewoon slim denken. Genoeg daarover, over naar de Tunes Bar in het Conservatorium Hotel. Daar kun je de aankomende dagen genieten van twee cocktails waar de nieuwe smaken Oppo ijs in zitten en wel tijdens de Oppo Ice Cream Cocktail pop-up. De smaken? Speculoos Crunch en Raspberry Vanilla. De huismixologist is met deze smaken aan de slag gegaan met twee spannende cocktails als eindresultaat. En het wordt steeds leuker: de cocktails zijn met €12,50 per cocktail (je bent er wel even zoet mee) fijn geprijsd.

 

 

Oppo pop-up

Oppo pop-up

It’s all in the name zeggen ze weleens, en die vlieger gaat ook hier op: de cocktails kregen de namen Oppo Gangnamstyle en No! Sugar Sugar. We zien het helemaal voor ons.

Jij niet? Kan hoor, dit zijn ze: De Oppo Gangnamstyle is een frisse zomercocktail met Oppo Raspberry & Vanilla en de verrassende smaken van de Japanse Nikka Coffey Gin, Koreaanse Wihayo Soju en Yuzu Juice. De No! Sugar Sugar heeft als basis de Oppo Speculoos, met daarbij Japanse Teeda Y5 rum, limoensap, Angarusta bitters en ginger beer. Zeg daar maar eens nee tegen.

Wel even opletten, anders loop je die cocktails mis wan de openingstijden zijn strikt en als volgt:
Donderdag: 16:00 – 01:00
Vrijdag: 12:30 – 02:00
Zaterdag: 12:30 – 02:00
Zondag: 12:30 – 00:00

De cocktails zijn te drinken van 23 t/m 26 mei. Wij zien ons al zitten op het terras van de Tunes Bar dit weekend met het lekkere weer. Mocht je dit missen, Tunes Bar is sowieso een aanrader om een cocktail te drinken. Ijs of geen ijs!