Nederland2 juni 2023, door Michel + Renske

Westlandse Wellness: B&B by Leef

Nederland, 2 juni 2023, door Michel + Renske

Westlandse Wellness: B&B by Leef

Een oude schuur in het weiland, omgetoverd tot volledige wellness B&B. Daar rij je graag voor naar het prachtige Westland, onder de rook van Den Haag. 

Rust, ruimte en ontspanning - dat is B&B by Leef, opgezet door eigenaresse Floor. Toen de oude schuur op het erf van haar ouders werd opgeknapt, besloot ze the best of both worlds samen te voegen in twee luxe woningen en haar eigen bed & breakfast te starten. Mensen blij maken, verzorgen en ontzorgen is haar motto. En dat is toch een potje goed gelukt. 

 

Bed & Breakfast By Leef

Bed & Breakfast By Leef

Van fijne borrelplank en bubbels bij aankomst, tot een volledig uitgeruste woning met onder andere een dubbele regendouche, een bad, een sauna én een bubbelbad in de achtertuin. En dat allemaal onder het toeziend oog van paarden, Bram de ram, Jaap het schaap en hond Saar die af en toe haar snoet over het hek stak. Gezelliger kan bijna niet. 

Zo, badend in de natuur, waan je je absoluut even in je eigen bubbel. Die bubbel hoef je niet uit (mag wel), want er is ook een keuken die volledig is uitgerust met alles wat een mens nodig heeft, inclusief goed gevulde wijnkoeling. Een B&B naar ons hart. Mocht je nog niet genoeg verwennerij om je heen hebben, kun je ook nog een schoonheidsbehandeling of massage boeken. Op het erf is namelijk een schoonheidssalon te vinden. En de massages kunnen gewoon aan huis. Ideaal. 

In de ochtend hoef je niet op zoek te gaan naar een bakkerij, die vind je namelijk niet zo snel tussen de kassen. Er wordt namelijk een heerlijk ontbijt langsgebracht. Dankzij de standaard late check out kun je die in alle rust oppeuzelen; je mag tot 14 uur blijven, feest. 

De sauna, de wine at 5 in de middagzon, de avondwandeling langs de uitgestrekte weilanden en kleine boerderijen. De schapen aaien onderweg. Het warme bubbelbad bij terugkomst en het knisperende beddengoed in die oh zo fijne kingsize

Bed & Breakfast By Leef bevindt zich in Maasland, ongeveer een half uurtje rijden vanaf Den Haag. 

B&B By Leef