9 maart 2023, door Michel + Renske

Wewonderwall: kunstwerkjes voor in een lijstje

9 maart 2023, door Michel + Renske

Wewonderwall: kunstwerkjes voor in een lijstje

Smullen en kwijlen, dat krijg je wanneer je de Instagram van Wewonderwall opent. Plaatjes die een heerlijke voedingsbodem leggen om alles te willen hebben, hebben, hebben. Plaatjes van Wewonderwall dus, opgericht door de Nederlandse Desiré Broeke. Ze maakt vrolijke kunstwerken op verschillende materialen (denk aan vintage boekomslagen, handgeschept papier uit India en canvas)  in haar atelier aan huis. Dat is gegarandeerd een kleur explosie met mooie vormen. En om eerlijk te zijn, is het interieur van de eigenaresse ook enorm smullen.

Wewonderwall

Wewonderwall

Desiré Broeke, dat is de naam die je moet onthouden. Desiré maakt vanuit haar (heerlijke) eerder genoemde huis de mooiste werken die over de virtuele toonbank vliegen. Via haar webshop is alles te bestellen. Langsgaan en zelf koekeloeren? Kan. Moet je even een afspraak maken.

Wat is het dat Desiré maakt? Fantastische kleurrijke posters, die met of zonder lijst te bestellen zijn. Naast de “standaard” werken maakt ze ook custommade werk met de focus op familieportretten. Dat houdt in: je geeft door hoeveel gezinsleden, wensen, uiterlijkheden etc. en Desiré gaat aan de slag. Meteen een cadeautip voor als je op kraambezoek gaat.

Maar het allerleukste, als je het ons vraagt? De zogenoemde “colorful” collection. Hierbij kan je kiezen of je voor de print gaat (budget friendly) of voor het echte schilderwerk (een investering). Vinden we leuk – voor elke portemonnee wat wils.

Daarnaast mag L’Hiver en Es Paradis niet ontbreken op ons verlanglijstje. Kunstwerken waarop twee dames te zien zijn met mooie dromerige versiersels die ons even weg laten dromen. En wederom vrolijk kleurgebruik om die muren echt op te fleuren.

Wij zijn om. Zelf shoppen? Even hier klikken.