1 februari 2023, door Michel + Renske

Odette Muijsers – snoepige kunst om je vingers bij af te likken

1 februari 2023, door Michel + Renske

Odette Muijsers – snoepige kunst om je vingers bij af te likken

Niet heel gek dat het snoepige werk van Odette Muijsers snel uitverkocht is. Kleurige kunst, zachte prijsjes en originele producten doen het namelijk mega goed en zo ook hier. Een chocopoplolly van klei aan je muur in de mooiste kleuren geverfd? Wie wil dat nou niet. Lollig en uniek!

 

Meer leuke, mooie en kleurige kunst? Neem eens een kijkje op (b)Art!

Handgemaakt in de Amsterdamse studio

Handgemaakt in de Amsterdamse studio

Wie Odette Muijsers online volgt weet dat de werken die beschikbaar komen schaars zijn. Zodra er een zogenoemde online “drop” wordt aangekondigd moet je een snelle zijn, wil je een kunstwerk willen scoren.

Odette heeft een studio in Amsterdam waar al dit moois van hoogwaardige klei wordt gemaakt (handgemaakt!) en vervolgens geschilderd. Ieder werk is dus uniek. Vervolgens wordt er een klein deel op de site verkocht, maar worden ook winkels bevoorraad (en dat is ook meteen een tip) want je vind ze bijvoorbeeld bij Klein Depot in Haarlem of Westerkaatje in Rotterdam.

Een ijsje, een spekje, een candy watch, likkoekjes of kauwgomballen. Niks is te gek en alles is vrolijk. Fan! Schrijf je in voor haar nieuwsbrief of volg haar online om op de hoogte te blijven.

Odette Muijsers