Nederland19 december 2022, door Michel + Renske

Sophie Hepkema art – om saaie muren op te leuken

Nederland, 19 december 2022, door Michel + Renske

Sophie Hepkema art – om saaie muren op te leuken

Wonderen zijn soms de wereld nog niet uit en nog zo'n mooie oneliner: alles kan zolang je maar wil. Sophie Hepkema, met een achtergrond in psychologie en HR, gooide het roer om maakte van haar hobby (en talent, mogen we wel zeggen) haar fulltime baan.

 

Altijd fijn, weer wat muur-inspiratie dankzij de Sophie Hepkema art, om saaie muren op te leuken.

 

Sophie Hepkema

Sophie Hepkema

Sophie begon al vanaf jonge jaren met schilderen. Met de paplepel ingegoten dus. Van kindertijd tot studentenjaren, het schildersezel bleef mee verhuizen. Wanneer de liefde voor het schilderen te groot werd, was de beslissing zo gemaakt: baan opzeggen en fulltime schilderen.

Het werk typeert zich door passend kleurgebruik van harde felle kleuren met wat gematigde natuurtinten. Het spel tussen de kleuren is dan ook een grote inspiratiebron. Werken worden gemaakt met een mix van acryl en olie. Maar ook gips en inkt zie je terug in de prachtige schilderijen.

Op Sophie’s Instagram worden beschikbare werken aangeboden, maar ook werken op maat worden geaccepteerd. Meer weten en een kijkje nemen in de studio aan huis? Even een berichtje sturen of doorklikken naar de site.

 

Sophie Hepkema Art